Søgninger

De grønneste elektronikproducenter


GreenPeace offentliggør regelmæssigt en guide til grønnere elektronikproducenter. Ved udgangen af ​​2011 har GreenPeace samlet en rangordning af de 15 mest elektroniske mærker øko-virtuoserdet. Podiet af placering af de grønneste elektronikproducenter han er ansat hos HP, som er særlig dygtig til at håndhæve bæredygtighedsstandarder i hele produktionskæden for dets produkter. På andenpladsen er Dell, der har lovet at reducere sin skadelige emissioner med 40% inden for de næste tre år. Dell følges straks af Nokia, som i de senere år ser ud til at være forværret, da det i 2009 indtog podiumets første plads.

Ikke at komme på podiet varÆble, som i løbet af de sidste par år har forbedret sine bæredygtighedsstandarder betydeligt. Selvom Apple ikke kom ind i TOP 3, har de sidste par år set det meget engageret i at forbedre produktionskæden. Hvis det i 2012 som forventet også vil styrke dets energipolitikker, helt sikkert vil den næste GreenPeace-rangordning se hende besætte et af trinene på podiet. Apple tog fjerdepladsen med en score på 4,6 og følges straks af Philips med i alt 4,5 point. Philips er engageret i virksomheden vedvarende men han forsømte produktionskæden, og derfor opgav han podiet, som han besatte i 2010.

Efter den femte position besat af Philips finder vi Sony Ericsson ved den sjette og igen, indtil den femtende, i den respektive rækkefølge, ser vi: Samsung, Lenovo, Panasonic, Sony, Sharp, Acer, LG Elecronics, Toshiba og RIM, bedre kendt for mærket Brombær. Det skal siges, at selvom HP, Dell og Nokia indtager podiet, er den højeste score blandt disse ejet af HP, som ikke når tilstrækkelighed med en score på 5,9!

Der forventes også store ting fra den næste rangordning Samsung som på kort tid fjernede PVC fra dets enheder. Desuden er Samsung i øjeblikket en af ​​de førende i det nye kriterium for produktets livscyklus, i særdeleshed udtrykker dette sig til en kunde service.Video: Samsung Galaxy - Factory tour 2019 (Juli 2021).