Søgninger

Sådan slipper du af maven


Sådan slipper du af maven: tips og retsmidler mod blød mave, hævet mave og fed mave. Nyttige tip til mænd og kvinder, øvelser og strategier til at forbrænde fedt hurtigt og naturligt.

"Sådan fjernes maven" dette er det typiske spørgsmål, som millioner af mennesker i verden stiller sig selv, og som har en række svar, der er universelt identificeret af læger og diætister. Her er et billede af problemet og nogle vigtige tip til forbrænding af visceralt fedt, som er det, der akkumuleres på din mave.

Hvorfor det er nyttigt at fjerne maven

Visceralt fedt har været forbundet med et stort antal sygdomme, hvilket betyder, at hvis du har en stor bug, du udsættes for en højere risiko for at få sygdomme som f.eks. diabetes, hjerte-kar-sygdomme, metaboliske sygdomme ... Hvorfor en fed mave er farlig? Fordi visceralt fedt er det fedt, der vokser nær organer som nyrer og lever. Den gode nyhed er, at visceralt fedt er det mest metabolisk aktive, så hvis du kun har lidt mave, vil det være let for dig at fjerne det. taljemål høj.

Spisevaner

Fjern maven det er muligt ved at implementere forskellige strategier. Først og fremmest er det vigtigt at reducere dårlige spisevaner, det vil være godt at opgive stegte fødevarer, spekemat, overudviklede bagværk og slik. Til fjerne maven du bliver nødt til at rydde op i din daglige diæt ved at spise frugt, grøntsager, nødder, frø, magert kød, fisk, fuldkorn, bønner ... mejeriprodukter anbefales ikke. Hvis du har meget entusiasme, kan du prøve en afbalanceret kost med højt fiberindhold, soja, korn og andre fedtfattige fødevarer med højt proteinindhold.

Træning og fysisk aktivitet

Kardiovaskulær træning er den mest egnede til fjerne maven. Lav enhver form for cardio-aktivitet, det vigtige er, at det får dig til at svede og øger din puls. Blandt de mest populære aktiviteter i Italien og nemmest at gennemføre er der spinning, løb, trin, men også inline-skøjteløb. Dit mål bliver nødt til at sigte i 45 - 60 minutter cardio, tre dage om ugen, der ikke følger hinanden.

Løfte vægte til at bygge metabolisk aktiv masse det vil gavne din kondition meget.

Det øvelser mere velegnet til vægte, der involverer alle de vigtigste muskler, er: bænkpresser, triceps-forlængelser, biceps-løft, balder og lår squats. De netop beskrevne er øvelser, der også kan praktiseres derhjemme, bare med to vægte. Træning uden vægte involverer push-ups, der arbejder dine underliv. Sportsaktiviteter skal dog altid udføres med kriterier og uden overskridelser og kun efter et gennemsnitligt besøg, der bekræfter din gode fysiske tilstand.

Når du får ok fra lægen, kan du læse flere bøger for at lære at træne effektivt i forhold til dit mål. Selvfølgelig er det at dyrke sport regelmæssigt et af de sundeste og mest effektive systemer til fjerne maven!

Øvelser rettet mod at brænde maven

Fysisk træning kan ikke forbrænde fedt i et lokaliseret område af kroppen, men der er fysiske aktiviteter, der kan forbedre visceralt stofskifte, hvilket er den type stofskifte, der forbrænder mavefedt. Hvis ideen om et gymmedlemskab understreger dig, for at forbedre den generelle tilstand af dit stofskifte kan du øve udendørs aktiviteter som kanosejlads, trekking, gå på søen, ridning ... enhver form for fysisk bevægelse, hvilket øger stofskiftet , vil hjælpe dig med at fjerne mave! Det er også muligt at handle med indendørs fysiske øvelser, markedet er fyldt med måtter, enorme bolde, hvor du kan lave målrettede øvelser og ad hoc-udstyr, blandt andet anbefaler vi "trin med træning".

Ultrasport gyngesteg med træningsbånd
Det er et værktøj, der giver dig mulighed for at fastgøre bagdel, hofter og forme mave og mave. Mange forbinder skridtet kun med bevægelsen af ​​underekstremiteterne, ikke alle ved, at for at fastgøre maven og eliminere maven, ud over de klassiske mavemuskler er det muligt at drage fordel af øvelser, der virker ved at stimulere hele stofskiftet og især glute-femoral og visceral (hvad der får maven til at brænde og forbedrer underlivets muskler). Det rapporterede udstyr er blandt de få på markedet, der har bånd til at holde og bruge under øvelser for at komme tilbage i form, opstramning af maven og brænding af maven.

Vi har anbefalet dette værktøj både for dets kompakthed (det er ikke voluminøst og kan opbevares i skabet) og for det fremragende kvalitet / prisforhold: det koster omkring 49 euro og er blandt de få trin på markedet for at præsentere bånd lateralt takket være hvilket det vil være muligt at forbedre den viscerale metabolisme, den ansvarlige for fedtaflejringen i maveområdet.

Fjern mave, kosttilskud og videoguider

Meget nyttigt, godt lavet og på samme tid billigt er også online-programmerne, der forklarer detaljeret, hvilken dydig opførsel der skal følges for at tabe sig hurtigt og på en sund måde. Blandt de mest interessante programmer kan du se på hjemmesiden dedikeret til "2 ugers diæt“.

For at hjælpe med at øge energiforbruget ved at forbrænde flere kalorier er der specifikke produkter på markedet som f.eksCapsimax skal tages som tabletter, der skal sluges med vand.

Capsimax er en patenteret forbindelse baseret på paprikaekstrakt, koffein, piperin (sort peberekstrakt) og niacin, som ved at øge kalorieforbruget fremmer vægttab.

I hvile,Capsimax giver dig mulighed for at forbrænde op til 12 gange flere kalorier, øge oxidationen af ​​fedtstoffer og forbrænde lipider, der er nødvendige for vægttab og reducere optagelsen af ​​kalorier.Capsimax kan købes online på specialiserede og sikre websteder som Anastore.

Sådan slipper du af en blød mave

De, der ikke har en for fed mave, men har problemet med tekstur, kan prøve flere naturlige midler. En blød mave er et symptom på overdreven afslapning af væv. Under disse omstændigheder ville idealet være at kombinere en kost rig på proteiner med målrettede fysiske øvelser for at fastgøre maven. I denne sammenhæng kan vores guideartikel dedikeret til Sådan fastgøres din mave hjælpe dig. I tilfælde af slap mave det anbefales at fylde op medE-vitamin og at gøre målrettede øvelser for at tone mavemusklerne.

Sådan slipper du af en hævet mave

En hævet mave er et meget andet problem, der adskiller sig fra både ophobning af visceralt fedt (fedt mave) og sammenbruddet af vævets elastiske fibre (blød mave). En hævet mave ser flere årsager:

 • Fødevareintolerance.
 • Nervøsitet, stress og angst.
 • Psykosomatiske lidelser.
 • Forkert fodring eller overdreven fodring.
 • At spise utilstrækkelig kogt mad.
 • At spise dårligt matchede fødevarer.
 • Overdreven forbrug af krydderier, saucer eller krydret mad.
 • Overdreven forbrug af alkoholholdige drikkevarer, energidrikke, kulsyreholdige drikkevarer, te eller kaffe.
 • Rygning af cigaretter, tobak eller andet.
 • Administration af nogle lægemidler.
 • Overdreven stillesiddende liv.
 • Tyggegummi for ofte.
 • Taler mens du tygger.
 • Forstoppelse og træg tarm.

For de naturlige midler, der er nyttige til eliminering af en hævet mave, henvises til den dedikerede side:hævet mave, naturlige midler.

Sådan slipper du af en hævet mave efter at have spist

.
Følelsen afhævet mave efter at have spistden er proportional med mængden og frem for alt med kvaliteten af ​​den mad, du har indtaget. I denne sammenhæng er det eneste, du kan gøre, at vente på fuldstændig fordøjelse eller muligvis lette denne fase ved at tage fordøjelsen. Nogle bælgfrugter og grøntsager som broccoli, kål og kål kan give dig en følelse af en hævet mave, men i dette tilfælde en følelse af hævet mave det skulle ikke blive længe.

Sådan fjernes maven, små tricks til at gøre det hurtigere

Som nævnt er visceralt fedt generelt det mest metabolisk aktive fedt. Dette betyder, at du under en kaloribegrænset diæt har en tendens til at miste din mave hurtigere end du ville med glute-femoral fedt (fedt på ben og balder).

For at lette processen med at fjerne visceralt fedt er der nogle tricks at følge. Hvis du har besluttet at køre (hvis du har brug for rådgivning om den første tilgang, er min guide tilgængelighvordan man begynder at køre) eller bare gå, gør det nær havet!

At løbe eller gå på vandkanten eller langs strandpromenaden hjælper med at forbrænde flere kalorierhurtigt. I badebyer er der en større tilstedeværelse af jod, et vigtigt sporstof til produktion af skjoldbruskkirtelhormoner, der vil hjælpe dig med at give (indirekte) et boost til dit stofskifte ved at hjælpe cellulære metaboliske processer. Når der er en jodmangel, sænkes skjoldbruskkirtlen ved at sænke hele stofskiftet. I badebyer findes jod overalt: i luften, i vandet, i den typiske diæt som fisk, fisk og skaldyr og lokalt dyrkede grøntsager.

En stor indvirkning gives af den livsstil, der ikke kun forstås somstillesiddende livsstil erlevere: Stress kan påvirke negativt, hvis du prøver at gøre detfjerne maven hurtigt. Den afslappende atmosfære hjælper med at forhindre produktionen af ​​stresshormoner (primært cortisol), som er ansvarlige for overvægt og overdreven ophobning af mavefedt. Udnyt den næste ferie for at befri dig fra enhver form for depression eller udmattelse.

Hvordan man fjerner maven, Dr. Oz's retsmidler

Elskere af tv-shows kan opleve på deres hud (eller rettere på deres mave), den stærke fedtforbrænderChili-brænderdet skulle hjælpe digfjerne mavenudløser en stigning i stofskifte ved termogenese. I praksis vil de kalorier, der er til stede i din krop, ud over at blive spredt gennem aktivitet og fysisk træning, blive investeret i produktion af varme. Chilli Burner-tilskuddet blev foreslået af Dr. Oz som et naturligt middel til hurtigt at eliminere maven. Naturligt, fordi det er formuleret med grøn te og paprika (chili) ekstrakter. Faktisk er det sandt, som vi så i vores vejledningsartikelhvordan man fremskynder stofskiftetChili peber og grøn te er blandt de fødevarer, der stimulerer termogenese.

TillæggetChili-brændertilbydes på Amazon til salgsfremmende pris på 19,99 €. De, der foretrækker en mere aggressiv tilgang, kan overveje at købe et fedtforbrændende supplement som f.eks. "Super Fat Burner", som også fås på Amazon til en pris på 17,69 €. For alle oplysninger henviser jeg dig til "denne Amazon-side".

Bemærk: inden du tager nogen "fedtforbrændingsfaktor"Især hvis det er så aggressivt som Superfedtforbrænderen, er det bedre at konsultere din læge for at se, at stigningen i stofskifte forbundet med at tage tilskuddet er i tråd med din helbredstilstand.

Du kan også være interesseret i

 • Prebiotics: hvad de er


Video: Flad mave med den perfekte mavebøjning (Juli 2021).