Søgninger

Papirkurv, fra problem til ressource. Mangiarifiuti-bakterie opdaget


Napoli indtil i dag har været berømt for problemerne i forbindelse med affald, fra dette øjeblik vil det være berømt for opdagelsen af ​​det lokale Cnr, en bakterie, der er i stand til at spise affald og producere energi. Bakterien kaldes "thermotoga napolitansk”Og vil omdanne affald fra problem til ressource. Opdagelsen blev foretaget af lægens hold Agata Gambacorta som har udført feltforskning siden 2008.

Det Cnr af Pozzuoli, Napoli, har en overraskelse i vente, faktisk ser det ud til, at den indgiver patent på design af en enhed, der er i stand til at udnytte bakterien til at ekstrahere glukose fra spild og omdanne det til brint, som gennem en plante a biomasse, vil lykkes i at blive konverteret til strøm; for øjeblikket har CNR fra Pozzuoli et anlæg med en kapacitet på en liter, der er i stand til at drive elektriske apparater fra nogle få volt, såsom et mobiltelefonbatteri eller en lampe. Indtil videre har CNR de første prototyper af strømforsyninger til mobiltelefoner, der består af brint- eller alkoholbrændselsceller. Det bakterie mangiarifiuti det blev isoleret af en varm vulkansk pool, der ligger i hjertet af Campi Flegrei.

Bakterien thermotoga napolitansk den vokser mellem Lucrino og Punta Epitaffio, områder i Pozzuoli og byen Bacoli. Campania kunne være meget stolt af denne opdagelse, hvis den blev brugt på en konkret måde for regionens og hele landets trivsel. For et par år siden i Campi Flegrei endte i alle aviser med opdagelsen af ​​et naturligt stof, der er i stand til at erstatte viagra. Stoffet kunne isoleres i Solfatara-området, ikke langt fra de fumaroler, hvor mangiarifiuti-bakterien vokser. Selv før for Campi Flegrei der var tale om et geotermisk kraftværk, det vigtigste i Europa. Dette område af Campania er utvivlsomt rig på ressourcer: energi, medicinsk, landskab, arkitektonisk ... men det er ikke værdsat nok.

Thermotoga napolitansk får dig til at dagdrømme, hverdagen "morgenen"Beskriver det som den bakterie, der kunne løse energi- og miljøsituationen. Det skal siges, at finansieringen fra Det Europæiske Fællesskab, der er beregnet til udvikling af det phlegraeanske område, stadig er i kasserne. Derudover var der planlagt et geotermisk kraftværk til Campi Flegrei, der altid udnyttede områdets naturlige potentiale. Det siger sig selv, at det geotermiske kraftværksprojekt hurtigt blev glemt. L 'National Institute of Geophysics and Volcanology de havde sat mange håb i den døbte plan "Campi Flegrei dybboring", hedder "dybboring”Præcis på grund af den dybde, hvormed det var nødvendigt at bore jorden. Hele det phlegraeanske samfund håber inderligt, at skæbnen til mangiarifiuti-bakterien vil være meget anderledes.

Hvordan virker det Thermotoga napolitansk? Mikroorganismens evner kombineres med et bestemt implantat. Bakterien fermenterer i cylinderen i en enhed udviklet af CNR fra Pozzuoli. Ved gæring af glukose produceres der brint, i cylinderen er der en celle med en ventilator, der omdanner brint til energi. Med denne proces er det muligt at producere brændstoffer til biler og elektricitet. Med den phlegrean-bakterie kastes intet væk: affaldsbiomasse finder store anvendelser inden for det medicinske område, den farmaceutiske sektor har allerede startet forsøg.

Fotokredit | Anna De Simone, panorama af byen BacoliVideo: antibiotika resistente bakterier (Juli 2021).