Søgninger

Gensidigt for hunde og katte


Gensidigt for hunde og katte, ankom under bifald og kontroverser og inkluderer adskillige indgreb, der også vedrører veterinær- og kremeringstjenester, vil ejerne, der er fritaget for billetter, have 50% rabat, men generelt det koster 120 euro om året. For at værdsætte eller kritisere det, lad os lære det nærmere at kende.

Gensidigt for hunde og katte: hvad det er

En Mutua til hunde og katte er faktisk en Gensidigt for hunde og katte, dedikeret til dem, men vi kan også kalde det "Læge Bau & Læge Miao". Når vi tænker i retning af tjenesten vedrørende menneskeheden, er det et privat hjælpesystem for vores firbenede venner, der i stigende grad er vores værelseskammerater.

Vi er blandt de mennesker, der elsker og adopterer katte og hunde mest, hvilket også er grunden til Italiensk gensidig sundhedsassistance (Mias) i partnerskab med FareAmbiente, europæisk økologisk bevægelse og med EuropAssistance forsikringsselskabet lanceret dette Gensidigt for hunde og katte.

Gensidigt for hunde og katte: tjenester

Gælder i slutningen af ​​februar (2017) og blev præsenteret i begyndelsen af ​​måneden med alle oplysninger om, hvordan man finder det og drager fordel af det som ejere af firbenede væsener boblende eller meowing.

For at deltage i Mutua for hunde og katte kan du også gå hjemmefra takket være det dedikerede sted eller altid fra din pc, men via sociale kanaler. Også dyrehandel, detailforretningerne og Ecozoofile vagter fra FareAmbiente de vil være referencer for dem, der ønsker at deltage og drage fordel af denne Pet-Mutua.

Blandt de forskellige leverede tjenester er den, der rammer mest og ser ud til at tjene, "For evigt". Det er trist at tænke det, men det er ret almindeligt, at du som ejere finder ud af, at du overlever dit kæledyr: denne mulighed leveret af Gensidigt for hunde og katte det beskæftiger sig også med dødsfald.

Selv i tilfælde af indlæggelse, For Semprog giver os en hånd for at arrangere hund og kat i en kvalificeret struktur i Ecozoofile Guardia di FareAmbiente. Det specialiserede firma Petico er på den anden side ansvarlig for certificering af de faciliteter, hvor vores dyr er kan kremeres takket være Mutua til hunde og katte, specifikt takket være tjenesten 'Nødvendigt offer'.

Andre lejligheder, hvor denne nyhed af Gensidigt for hunde og katte vil være nyttigt for os mestre er dem, hvor sundhedsproblemet vedrører os. Med overtro skriver jeg, men det kan ske, at vi i en bestemt periode befinder os i ikke at være i stand til at passe vores hund eller vores huskatte. Og hvad så?

Hvis vi sluttede os til Gensidig vi får muligheden for at få dem placeret i et kvalificeret anlæg, indtil vi kommer tilbage i form. Lad os ikke glemme det, når vi tilmelder dig alt hvis vi er inden for fritagelsen for sundhedsbilletten, har vi ret til en gunstig behandling: en rabat på medlemskontingentet på op til 50%.

Gensidigt for hunde og katte: kommentarer

Der er dem, der troede, at de ikke følte behovet, og at der er mange mennesker, der har brug for hjælp, og som bør have prioritet. I stedet er der dem, der bifaldt meddelelsen og er klar til at deltage i den første Gensidigt for hunde og katte. Lad os se nogle tal uden at dømme.

I dag over 55% af de italienske familier har et kæledyr, dette oversættes til en anslået mængde husdyrshunde og katte på over 15 millioner. Disse tal får nogle til at sige, at dyr er et socialt sikkerhedsnet, og at det er på tide at stoppe med at overveje at adoptere en hund eller kat som en luksus.

Det er nu, bare se dig omkring, en social værdi. Der Gensidigt for hunde og katte kan også have fremragende konsekvenser i kampen mod opgivelse af dyr gå til hjælp for familier med hunde og katte, der står over for øjeblikke med økonomiske vanskeligheder.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Dyremishandling: hvordan man rapporterer det
  • Dyrekirkegård
  • International Animal Rights Day
  • Kattens gennemsnitlige levetid
  • Ombordstigning for hunde
  • Verdens Naturdag
  • Omstrejfende katte: hvordan man hjælper dem
  • Gennemsnitlig levetid for hunde


Video: JEG SPILLER SIMS 4 HUNDE OG KATTE!? (December 2021).