Søgninger

Sussex Spaniel: avl og pris


Sussex Spaniel, fra Storbritannien, en hund af beskeden størrelse, men med stor evne, som er anerkendt blandt kollegerne i sin egen gruppe, den af jagthunde. Selvom det ikke er særlig højt, har dette dyr en massiv fysik, han har en solid struktur og en meget aktiv karakter. Hvad der adskiller ham fra andre spaniere er hans særlige måde at bevæge sig på, meget mere samlet og sammensat. Når vi kun ser det på fotos, bliver vi nødt til at forestille os det og stole på mine ord.

Sussex Spaniel: egenskaber

Ved manken et eksemplar af Sussex Spanielhvad enten det er mand eller kvinde, den har en højde, der varierer fra 38 til 41 cm, lemmerne er altid lige og ret robuste med fremragende muskulatur. Bagagerummet er stærkt og tæt, men godt proportioneret, kan ikke defineres squat, såvel som hovedet, der har en bestemt stor og afrundet form, men altid harmonisk.

Stop af denne spaniel er forstærket, og næsen har normalt en farve, der mere er brun end sort. Øjnene er også brune, eller rettere hasselnødfarve, meget stor og meget sød, ikke fremspringende men ikke forsænket. Denne spaniels ører er tykke og ret store, sidder i bunden og med en lapform og falder derefter ned og forbliver tæt på hovedet.

Lad os gå videre til halen, det er en meget livlig del af kroppen i Sussex Spaniel, den bevæger sig ofte og bæres aldrig højere end overlinjen, i nogle lande kan den desværre afkortes til 12-17 cm. Med hensyn til håret er den eneste tilladte farve intens gylden lever, især i ekstremiteterne i lemmerne, mens mørkebrun og loppefarvet slet ikke er værdsat. Det pels er rigelig og flad og der er også en meget tæt underlag, så finder vi frynser på både for- og bagben, aldrig i halen, hvor der simpelthen er meget tæt hår.

Sussex Spaniel: karakter

Hvis de er involveret i jagt, Sussex Spaniel er aktiv, feisty, meget seriøs og fokuseret på den opgave, der skal udføres, distraheres han ikke af nogen. Efter hans skift, som en hund, går han tilbage til at være en mild hund. Bliv altid et dyr, der bjeffer meget, hvis denne lyd ikke generer os, kan vi også tænke på den som en ledsagerhund, der ikke er aggressiv, men tværtimod viser lydig og kærlig med familien, der hilser den velkommen.

Sussex Spaniel: avl

I Italien angiver ENCI-webstedet ingen strukturer, der beskæftiger sig med racen Sussex Spaniel, i England vil du helt sikkert finde mange af dem, måske endda nogle andre spaniel avlsbedrifter kan have Sussex hvalpe, hvis det er nødvendigt. Vi kan prøve at informere os eller kontakte vores dyrlæge. Det er ikke en meget udbredt race i Italien, for nu er den hjemmehørende i Sussex-regionen, hvorfra det tager sit navn og går tilbage til det nittende århundrede, selvom dets officielle anerkendelse kom i 1885.

Sussex Spaniel: pris

For at få nøjagtig information om prisen er det bedre at spørge hos specialiserede engelske avlscentre, hvor man også vurderer vanskelighederne ved transport og skift af statsborgerskab for hunden. Selvfølgelig har denne hund altid været undervurderet af jægere af en meget praktisk og også delbar grund, hvis vi sætter os i deres tøj.

Ved solnedgang hans gyldent leverhår, det ender med at blande sig ind i skovfarverne og andre dyr, hvilket gør det efterlignende, og derfor er der større chance for at ramme det ved en fejltagelse i jagtrejser. Selvfølgelig sænker denne mangel prisen, og hvis det for os forstås det som hund, små ændringer, at det ikke er meget tydeligt i skoven, svarer på vores kald og ingen har til hensigt at skyde i hans nærværelse.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Alle hunderacer: liste og kort
  • Clumber Spaniel
  • Welsh Springer Spaniel


Video: Sussex at the Sussex Country Show 2016 (December 2021).