Søgninger

Balkanhund: gårde


Balkan Hound, også kendt som serbisk hund, han har en klar idé om sit oprindelsesland, og da han ikke er velkendt i Europa og resten af ​​verden, er han ofte nødt til at specificere sin egen race. Selvom han kaldes "serbisk", har han også noget montenegrinsk blod, og hans oprindelige navn er "Serbisk gonic”, Hører naturligvis til gruppen af ​​blodhunde og hunde. Anses for at være en mellemstor hund, dette Balkan Hound han er hverken langbenet eller squat, og han kender sine ting.

Balkanhund: Udseende

Når vi taler om en mellemstor hund, betyder det i dette specifikke tilfælde, at racerne hanner kan have en mankenes højde fra 46 cm til 54 cm, kvinder et par mindre: der er ingen seksuel dysmorfisme i Balkanhunden.

Robust uden at være massiv, giver denne hunds torso en følelse af adræt stabilitet i overensstemmelse med lemmerne, der viser en veludviklet knogle, drejet af tonede muskler. Tempoet i Serbisk hund det er afslappet og ret hurtigt uden at virke neurotisk, halen fremhæver sin smidighed, stærk i bunden og stadig tyndere mod spidsen, ofte båret lavt og let sabelagtig.

Gå videre til denne hunds snude, det er det klassisk jagthund, med en langstrakt snude og en bred kraniet, den sorte næse med "modtagelige" næsebor. Bliket er fyldigt og intelligent, det er straks klart, at denne hund kender sine ting, øjnene er ovale, brune, med sorte øjenlåg, ørerne vises afrundede ved spidsen og ikke meget kødfuld, moderat lang og altid klæbende til kinderne.

Balkan Hound: Karakter

Det Balkan Hound han er født og opvokset til at være en jagthund, men ikke kun det, han har også sine egne sektorer: han har specialiseret sig i forfølgelse af hare, vildsvin og rådyr. Brugt til at leve i det fri og ikke i fløjlsagtige stuer, har dette dyr ingen problemer med at tilpasse sig nogen form for terræn og klima.

På arbejde er han en sand arbejdsnarkoman, grynet og villig, men frem for alt fuld af talent og dygtighed, næsten utrættelig og derfor meget godt modtaget af jægere i hans land. Med børn ved han, hvordan han skal opføre sig, men er ikke egnet til livet i byen og / eller indendørs, han har brug for det masser af motion og ren luft at trække vejret.

At gøre en lykkelig Balkan Hound, vi er nødt til at få ham til at løbe og tage lange gåture med ham, helst for at opdage nye hjørner, hvor han kan gøre hunden i ordets sande forstand og lugte nye "stink" og bytte. Så han holder også sine allerede uddannede fremragende næse.

Balkanhund på vildsvin

Som jeg nævnte, da jeg fortalte Læreplan for denne hund, et af hans yndlings bytte er vildsvin. Det er så fra dets oprindelse eller næsten, og denne race stammer, så det ser ud til, fra hunde importeret af fønikerne i Europa og derefter bosatte sig i Balkan-området.

Der er ingen mangel på portrætter af Balkan Hound århundreder siden, fanget sammen med vigtige mennesker, og beskrivelserne af dens udseende går tilbage til 1905, selvom den første standard blev udarbejdet i 1924, i 1996 ændrede den derefter sit officielle navn og blev Serbisk hund.

Balkanhund: gårde

I dag angiver ENCI i Italien ikke nogen avl til dette Balkanløb der har svært ved at skabe sig et navn uden for sit hjemland. Hvis vi tilfældigvis er interesserede i en Balkan Hound hvalp på gårde i andre lande, er det godt at kende flere tilbagevendende fejl blandt hvilke vi finder ikke-standardmål, halen bæres højt, ørerne er for lange eller dårligt bærede, depigmenteret næse, svage lemmer, genert eller bange karakter og langt hår.

Tricolor Balkan Hound

Der er også tricolor version af den serbiske hund og det er en af ​​de mest elskede. De farver, der er tilladt af standarden, giver dig mulighed for at vælge. For eksempel er der eksempler med rød-ræv eller rød-formentino baggrund og på den øverste del af bagagerummet kan der være et mere eller mindre udviklet dæksel eller blot en sort sadel.

Ikke kun det: hos nogle hunde kan denne dækning endda nå hovedet med sorte pletter på begge sider af templerne. Ud over farven er håret på Balkan Hound den er altid kort og tyk, skinnende og lidt grov at røre ved, altid med en underlag.

Balkan Hound til salg

Det er svært at finde en Balkan Hound til salgi vores område anbefaler jeg ikke online-annoncer, der ikke er verificeret personligt. Den vejledende pris kan variere fra 800 til 1.000 euro, som det ofte er tilfældet med ikke "særlige" hunde, men racens sjældenhed kan hæve tallet.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Alle hunderacer: liste og kort
  • Apenninernes hund


Video: 10 Rarest Dog Breeds in the World (December 2021).