Expo 2020

Expo 2015, flere bånd mellem Italien og Kina


Italien, i et krisescenarie og en stor offentlig gæld, der skal betales, er afhængig af Kina og ser i dette land dets "frelsens anker ". Det blev rapporteret af chinadaily.com.cn i artiklen om mødet med administrerende direktør forExpo 2015 i Milano.

CEO for Expo, Giuseppe Sala, siger, at han er meget tilfreds med den opnåede konsensus, 70 landes deltagelse er blevet bekræftet på Milanos udstilling, og blandt disse vil der også være Kina.

Tiden vil komme, hvor vi vil intensivere forbindelserne med Kina”Sagde administrerende direktør. Giuseppe Sala var i stand til at lære meget af de gamle administrerende direktører, der organiseredeShanghai Expo 2010, siger han selv, at de skabte ham "forstå hvad en Expo virkelig er". På Shanghai-udstillingen blev den italienske pavillon besøgt af omkring 8 millioner mennesker, og efter succesen med vores nation på kinesisk territorium er ønsket om yderligere at konsolidere venskabet mellem de to lande klart. Attilio Massimo Iannucci erItaliens ambassadør i Kina og udtrykte ønsket om at konsolidere forbindelserne gennem kulturelle initiativer, gensidig udveksling og gennem den stigning i turismen, som sidste år oplevede en stigning på 70% mellem de to nationer. Sådan forsegler ambassadør Attilio Massimo Iannucci rapporterne:

Italienerne har brug for at lære af den berømte missionær Matteo Ricci og skal basere deres forhold til Kina på fem grundlæggende søjler: tålmodighed, fasthed, gensidighed, engagement og respekt.

Deltagelse i debatten var også Cesare Romiti, præsident for Italien-Kina Foundation, som bekræftede ambassadørens vilje ved at sige, at "kultur skaber venskab " og til dette er vi nødt til at oprette projekter, der sigter mod at tiltrække kinesiske studerende til italienske universiteter. Det er vigtigt at huske, at Italien og Kina har en fælles historie og at være tættere på relationer detMilan Expo.

Den kinesiske regering er glad, sagde Zhao Qiusheng, chef for Kinas repræsentationskontor i Den Italienske Republik,Milan Expo repræsenterer en "lanceringsplatform"At starte nye udvekslinger ud fra et kulturelt, kommercielt og økonomisk synspunkt ... det, der vil være mere tydeligt, vil helt sikkert være turistpåvirkningen: i 2015 i betragtning af den nuværende fordeling af kinesiske turister i verden, næsten 2 millioner af kinesiske besøgende gennem året.Video: The Serbs: Chronicles of Serbian History Istorija Srba (December 2021).