Søgninger

Mellemstore husdyr


Mellemstore husdyr: løsningen for dem, der ønsker et ikke-mikroskopisk dyr, at passe på og blive passet, men ikke har en have, hvor man kan "græsse". Her er der heldigvis mellemstore lejlighedshunde der sparer "ged og kål" eller, bedre at sige, hund og ejer. dem, der er til mikroskopiske hunde, kan let konsultere mit råd om små lejlighedshunde.

Mellem mellemstore hunde vi skelner mellem lejligheder, fordi små hunde ikke altid har behov, der er kompatible med et liv i trange rum. Lille betyder ikke rolig hund, bare tænk på hunde, der er født til at stå ved siden af, og følg jægerne.

Selvfølgelig mellemstore lejlighedshundeFor at udlufte deres rovdyr har disse dyr tilbøjeligheden, hvis ikke behovet, for at løbe og endda grave. Ser du dem i en lejlighed? Nej, absolut, Så på listen over små eller mellemstore lejlighedshunde vi kan slette arter som Terrier, Jack Russel og Fox Terrier.

DET mellemstore lejlighedshunde de er de klassiske "parlor" eller "lap" hunde, per definition kræver de ikke særlig opmærksomhed, de kan ikke lide at gøre ting, og at de er lavet til at flytte, og de elsker dem, der ikke tilbyder dem gåture. Derfor er de, der ikke har tid til at få dem til at gøre det, perfekte for dem. De er ikke i fare for at skulle komme ud af deres yndlingsstol.

Mellem mellemstore lejlighedshunde der ser godt ud i små rum uden at føle sig begrænset Shar-pei, perfekt derhjemme også fordi det er meget rent, såvel som ikke særlig aktivt og slet ikke interesseret i et "hus med en have". Andre små eller mellemstore lejlighedshunde betragtes som ikke-krævende, er pudelen, den Bolognese, gravhunden, den maltesiske, den pekingese, den Chihuahua, Yorkshire, den Mops, Pinscher og Cavalier King.

Når man foreslår de mest egnede racer, skal man huske på, at hvis du tager en hundehvalp man står næsten uundgåeligt over for et stort ønske om at spille, en kontinuerlig entusiasme for enhver opdagelse og nyhed, næsten medfødte talenter til at forårsage skader og knuse genstande i huset. Dette betyder ikke, at du ikke er foran mellemstore lejlighedshunde: når du er lille, er du lille, du er ukuelig og race og alder dikterer spillereglerne. Generelt, og som gælder for alle aldre, som regel i små og mellemstore lejlighedshunde de elsker selskab med voksne og børn, de elsker og søger forkælelse, kærtegn og sessioner af "hårbørstning ".

Apropos pels, det er den ene side af mellemstore lejlighedshunde skal evalueres, når du vælger din egen. Især hvis nogen i familien eller blandt de hyppigste gæster i huset er allergiske over for dyrets hår, er de korthårede racer de bedste, selvom håret, der er spredt rundt i lejligheden, er uundgåeligt i øjeblikket, hvor man skifter dragt. Vi er nødt til at overgive os til Moder Natur og årstidernes cyklus.
Lad os nu se sammen nogle af de mellemstore lejlighedshunde hvilket råd. Uden at forringe dem, vil jeg nævne i tillægget.

Mellemstore husdyr: Boxere

Meget muskuløs, født som en race dedikeret til arbejde, jagt og bevogtning, boksere er fremragende mellemstore lejlighedshunde. De har til tider en meget stor næse sammenlignet med kroppen, men de holder næsen. Tværtimod er de kærlige og legende, tålmodige med små børn og på vagt over for fremmede. Boxerne er det mellemstore lejlighedshunde for at blive rengjort ugentligt er de stædige, meget stædige, men viser sig at være intelligente og modige, men kan også være lidt stædige.

Mellemstore husdyr: Shar Pei

Alle kender ham, eller næsten, ikke så meget, fordi blandt de mellemstore lejlighedshunde men fordi det bærer smukke og store rynker. Det er Shar Pei, og det er dækket af det, det er en race, der stammer fra det gamle Kina, født af kamp. Shar Pei er faktisk gode mellemstore lejlighedshunde, loyal og intelligent og på vagt over for fremmede mens de er komfortable med børn og andre kæledyr.

Mellemstore husdyrshunde: Shiba Inu

Fra Kina passerer vi til Japan med disse mellemstore lejlighedshunde, eller rettere lille, som minder om a Akita Inu i miniature. Sort næse, høj hale rullet over ryggen, blød og plys pels, Shiba Inu er lejlighed hunde intelligente, modige og sjovskærende og loyale over for deres ejere, børn er også blandt denne japanske hunds nåde, der er ret reserveret og afsides over for fremmede, så meget at hvis de ikke er vant, kan de være aggressive over for andre dyr. Mellem små mellemstore lejlighedshunde, Shiba Inu er blandt dem, der skal behandles med mere opmærksomhed, for f.eks. Skal ørerne ofte rengøres for at undgå infektioner eller irritation.

Mellemstore husdyr: American Staffordshire Terrier

Blandt de mest farverige mellemstore lejlighedshunde der er de amerikanske Staffordshire Terrier, stærke, robuste og med store hoveder og stærke kæber. Farvet, fordi de kan findes i rød, fawn, hvid, sort eller blå pels, eller hver af disse farver med hvid, og der er også brindle eller brindle med hvid. Deres kort hår det er let at passe på og mere end det mellemstore lejlighedshunde de ligner møbler eller design. I virkeligheden er den amerikanske Staffordshire Terrier på ingen måde et ornament som en karakter: den er venlig, omgængelig og meget opmærksom på, hvad der omgiver den. Det er meget tæt på familien og har et godt forhold til andre dyr, det har ikke brug for særlig pleje.

Mellemstore hushunde: Beagle

Ideel til familier som mellemstore lejlighedshunde er Beagles. De har en meget stærk, men venlig og omgængelig, kærlig og legende karakter. Æstetisk præsenterer de sig selv tricolor eller hvid og rød uden sort, altid ret robust, med en lige firkantet snude og dråbeører, der skal rengøres regelmæssigt.

Mellemstore hushunde: Labrador Retrievers

Elskede og velkendte, Labrador Retriever er blandt de mellemstore lejlighedshunde en af ​​de mest energiske og intelligente. Hans brede hoved med hængende ører og kærlige øjne er uimodståelig. Der er et valg mellem sort, chokolade og honning eller guld, uanset farve, det er, det er en fremragende vagthund, selvom vi nævner det blandt mellemstore lejlighedshunde, og han elsker at lege i vandet, så det vil heller ikke være et stort problem at give ham et bad. Faktisk vil du kæmpe for at få det til at stoppe. Det skylder sin oprindelse Newfoundland, blev oprettet ved at krydse retrievere og vandhunde mod begyndelsen af ​​det 19. århundrede.

Mellemstore hushunde: Siberian Husky

De, der elsker blå og lever uden have, men ønsker en hund, kan få Siberian Husky. Denne race foreslår mellemstore lejlighedshunde med en muskuløs, robust men elegant og lys krop med lyseblå, mørkeblå, ravfarvede, grønne eller brune øjne. Eller den ene brun og den anden blå. På trods af denne originalitet, ligesom mellemstore lejlighedshunde det Siberian Husky de er rolige og gode med deres familie, de har faktisk en moderlig holdning ikke kun med børn. Tidligere blev de sibiriske huskier brugt til at trække tunge belastninger med slæden, de forbliver en af ​​de mest alsidige og atletiske arbejdsracer, og det er sandsynligt, at hvis de lever som mellemstore lejlighedshunde, har muligvis brug for flere gåture end andre. Ikke besat.

Fra det samme hold som mellemstore lejlighedshunde Som de ovenfor beskrevne er der andre lignende eller lignende egnede: Akita Inu, Basset Hound, Border Collie, French Bulldog, Boston Terrier, Bull Terrier, Bull Terrier Miniature, English Bulldog, Chow Chow, Cocker, Collie, Golden Retriever, Schnauzer, Staffordshire Bull Terrier.

Hvis du kunne lide denne dyreartikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest og ... andre steder skal du finde mig!

Relateret artikel, der kan interessere dig: Liste over hunderacer


Video: Los animales de granja y sus crías se transforman en animales salvajes en la fuente (Oktober 2021).