Søgninger

Hund bider halen: årsager og retsmidler


Hund bider sin egen hale, siges det ofte ved lejligheder, der har meget lidt at gøre med vores firbenede venner. For eksempel når vi befinder os i en cirkulær mekanisme uden vej ud. I en ond cirkel. I en kæde af fakta og reaktioner, der skal brydes, for hvis hund bider sin egen hale det går ingen steder og bare vender sig selv og jagter sig selv. Det er et billede, der har været brugt metaforisk i nogen tid og altid er meget effektivt. Der er dog tidspunkter, at hunden bider virkelig i halen, og vi behøver ikke at se på det og tænke, at det spiller. Denne holdning kan skjule fysiske problemer eller adfærd, som vi som mestre skal handle hurtigt.

Hund bider i halen: årsager

Før vi tænker på det værste, hvis vi ser en hund bider sin egen hale, vi vurderer sværhedsgraden. Det kan være en akut kendsgerning eller et organisk problem, en vane eller en sag. Nogle af de mere sandsynlige årsager er allergisk loppebid dermatitis, haletraume med sår, halebid, en halefraktur, hale kirtel dermatitis eller ai problemer paranal poser.

Selv en "triviel" smerte i kø kan ligge bag denne adfærd. En hund, der bider i halen, kan dog også lide af adfærdsmæssige forstyrrelser eller neurologiske sygdomme, en obsessiv lidelse.

Hund bider i halen: retsmidler

Hvis der er ved basen adfærdsproblemer, det er nødvendigt at konsultere en adfærdsmæssig dyrlæge eller en neurologisk sygdomsekspert at forstå den specifikke årsag. Der er dog også tilfælde, hvor en hund, der jagter halen, simpelthen keder sig, har ringe stimulering.

For eksempel hvis det holdes bundet til en kæde eller i en lille indhegning, hvis han ofte er alene. Selv det modsatte tilfælde, et dyrs for meget stimulering og for meget opmærksomhed, det kan have det samme symptom, den mærkelige bidende halen på en klassisk insisterende måde for en hyper ophidset hund, der ønsker endnu mere opmærksomhed.

I tilfælde af den ensomme og kede hund, kan vi prøve at involvere ham mere i gåture, spil eller bare dele rummet med ham, mens vi arbejder eller laver mad. Tværtimod en hund, der bider sin egen hale for at få vores opmærksomhed skal han forstå, at det ikke er den rigtige strategi, så den skal ignoreres. Den adfærdsmæssige dyrlæge vil helt sikkert være i stand til at identificere et middel observerer din hund i 360 grader.

Hund bider i halen: betydning

I metaforisk forstand har jeg allerede fortalt udførligt, hvad vi mener, når vi taler om hund bider sin egen hale. I hverdagen, hvis vi har en hund derhjemme, kan vi prøve at fortolke denne måde at gøre det på forskellige måder.

Lad os starte med at sige, at hvis det ikke er en tilbagevendende gestus, er det meningsløst, eller i det mindste bør det ikke bekymre os. For det meste hvis det kommer til hvalpe, er hensigten, at de vil teste deres kroppe, udforske det. -har en helt anden betydning. Og mere bekymrende, men det er kun sammen med en kompetent dyrlæge, vi kan fortolke, hvad vores hund vil kommunikere til os.

Hund jagter halen: hvad skal man gøre

Når vi er i nærværelse af en hund jagter halen, inden vi bliver foruroliget, kan vi udføre nogle enkle operationer for at udelukke de mest trivielle årsager. For eksempel begynder vi at kontrollere, at der ikke er nogen lopper, bid, bylder, skader eller andet på niveauet for forsøg at ignorere det fuldstændigt og ikke se på det. Hvis der ikke er nogen måde, det stopper op, lad os tage det fra adfærdsmæssig dyrlæge eller neurolog.

C.ane bider halen: hvad man ikke skal gøre

Den første hvad IKKE skal gøre med en hund, der jagter halen er at rase på ham. At grine af ham er heller ikke en god idé, bedre i stedet for at begynde at uddanne og observere det at forstå, om der er forbindelser med andre holdninger eller eksterne stimuli. Hvis det er et alvorligt problem, skal du ikke forvente, at det går hurtigt, men vent ikke måneder og måneder til få det set af en specialist.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest og ... andre steder skal du finde mig!

Du kan også være interesseret i:

  • Hund spiser græs
  • Knogler fra hunde
  • Kattens hale: bevægelser


Video: DROP NU DEN BOLD (December 2021).