Søgninger

Singapura kat: avl og pris


Singapura kat, født på en rejse, fra Singapore til USA, af par af amerikanere, der bemærkede behageligt formede katte, mens de var væk, og besluttede at tage dem hjem som en souvenir og derefter lave en race af dem.

I dag Singapura kat det er faktisk officielt fremstillet i USA og fortsætter med at opdrættes i nogle få eksemplarer kun af en lille gruppe entusiaster. Åbenbart i udlandet. Lad os lære det at kende med billeder og historier, en dag ankommer det også her sammen med alt, hvad vi importerer derfra.

Singapura kat: størrelse

Det kan let klassificeres blandt de små racer, der tilhører Singapura kat, ofte beskrevet som en miniaturelin: den vejer cirka 2 og et halvt kg, og bygningen er lille, det ligner en kompakt katt, men det kan ikke siges, at kroppen er træt. Lemmerne er muskuløse, poterne små og ovale, velproportioneret med resten af ​​kroppen, ligesom hoved: lille og rund.

Den ret korte og muskuløse nakke forbinder den med brystet, ikke fremspringende men tonet, fra den anden ende af kroppen ser man ud lang hale med en dejlig afrundet spids.

En dejlig funktion af Singapura kat det er den mørke linje, der omgiver hans næse, selv øjnene har en markeret omrids, i mørkebrun, de er store og med en mandelform, der minder om Singapore. Og de er altid vrdi, af magnetisk grøn. Det ørerne stikker lidt sjove ud fra kraniet, dels på grund af de ret store dimensioner i forhold til resten, og for det andet fordi de forbliver lige oprejst.

Singapura kat: egenskaber

Fortsætter med at beskrive Singapura kat, kærtegner vi hans frakke, karakteristisk fordi den er lysebrun med brune striber på en elfenbenbasisfarve. Det er et af de aspekter, der gør det genkendeligt, og som ramte dets første beundrere, dem der gjorde det til en officiel race. I dag, men altid, Singapura kat den opdrættes udelukkende i den sortfarvede sort med de lige beskrevne striber, selvom striber på benene er tilladt.

Kort og meget blødt Singapura kat forbliver vedhæftet til kroppen og kræver ikke meget pleje. Det er smukt og forbliver smukt alene, men hvis vi vil, kan vi kæmme det en gang om ugen og tørre det af med en vaskeskind for at øge glansen.

Andre tricks til at holde en prøve af denne sjældne race i bedste fald vedrører øjnene: Singapore det har tendens til at vandes, så det er bedre at sikre sig, at de er rene ved at føre det med et passende produkt. Det samme gælder for ørerne, et andet "svagt punkt" for mange racer.

Singapura kat: avl

Den officielle opdræt af Singapura kat det er ikke en gammel praksis, også fordi den som race først for nylig er blevet anerkendt internationalt. Grundlæggerne er to ret små omstrejfende katte, der allerede havde den usædvanlige farve, der ligner lynxen, der stadig gør vores unikke. Singapura kat.

Hal og Tommy Meadows, et amerikansk par, der rejser på øen Singapore, bemærkede parret "hjemmehørende" katte og kunne ikke modstå sig foran deres ansigter. De tog de to forfædre til Singapura Cat og bragte dem hjem med et seriøst og professionelt avlsprogram, der straks vækkede stor interesse i hele USA.

I 1980 en anden opdrætter, også fra USA, Barbara Gilberton, bragte andre lignende eksemplarer fra Singapore med til at konsolidere racens egenskaber. I 1984 blev første klub dedikeret til Singapura Cat for at forsvare sin standard og opnå officiel investering fra de forskellige katteforbund, som mod slutningen af ​​1980'erne gav det med et smil.

Singapura kat: karakter

De kan virke genert, især hvis de ikke kender miljøet eller samtalepartneren, men jeg Singapore de er 100% kærlige katte. De knytter sig straks til familien, der byder dem velkommen og forbliver trofaste og loyale. Når en Singapura-kat har det godt, viser han sig nysgerrig og livlig, altid aktiv, selv når andre går forbi.

Så hvis vi er ejere, der kan lide at være i selskab med lure katte, der døser stille og stille, er dette ikke racen for os. På den anden side er Singapura kat det skaber ingen problemer med hensyn til sameksistens både med andre katte og med hunde, hvis ikke for store eller aggressive.Legende og omgængelig, denne Singapore-kat elsker livet og den indenlandske rytme, men hvis vi har en have, kan han lide at tage et pust af frisk luft for at lugte frihed.

Singapura kat: pris

Selvom det for øjeblikket ikke er meget let at finde et eksemplar af Singapura kat at købe, kan du stadig være nysgerrig efter prisen. En hvalp kan koste fra tusind euro opad, men tallet kan variere betydeligt afhængigt af tilgængeligheden af ​​øjeblikket i betragtning af det forbliver en niche race af katte, for os europæere.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Alle katteracer: liste og faktaark
  • Abessinerkat: karakter og pris
  • Chartreux Cat: pris


Video: URA Singapore City Gallery latest2019 - Interactive and Immersive Exhibition (December 2021).