Søgninger

Bombay kat: pris og avl


Bombay kat, en miniaturepanter, der strejfer rundt i vores salon. Vil du opleve denne jungelfølelse i byen? Så tag en Bombay kat, det er en race af amerikansk oprindelse, der stammer fra krydset mellem den amerikanske korthårkat og den burmesiske kat.

Det Bombay kat det er helt sort med gule øjne, bor i gennemsnit 15 år, maksimalt 20, og er meget knyttet og tro mod familien. Det er også lidt grådigt og miaver næsten aldrig.

Bombay kat: karakter

I lyset af den panter, der giver indtryk af at være, er Bombay kat han har alt potentiale til at blive elsket og perfekt kæledyr. Blandt andet er han også naiv og har ikke meget overlevelsesinstinkt, han er en hjemlig type, og det er bedre på denne måde, han har ikke skabelsen af ​​en eventyrer.

Det Bombay kat han har en intelligent karakter og en kærlig karakter, han elsker at være i selskab og familien bliver hans familie. Ikke i en besiddende forstand, men i en affektiv forstand: han knytter sig meget til mennesker, han søger deres opmærksomhed fraværende.

Hvad angår forholdet mellem Bombay kat og andre dyr, kan ikke lide selskab med andre katte meget, tolererer tilstedeværelsen af ​​en hund mere. I stedet elsker denne katte børn, der forkæler sin spontane legegave.

Doven og omgængelig Bombay kat han ønsker ikke at blive forstyrret af for høje lyde, der gør ham ængstelig, ja, selv forvirrer han ikke, han miaver næsten aldrig, kun for at protestere, hvis du lader ham være alene i huset i lang tid: han hader det. Højst den Bombay kat purrer

Bombay kat: udseende

Jo større hanen, op til 5 kg, mindre kvinden, men den Bombay kat er et dyr af medium størrelse og robust forfatning. Mindst 2 kg. Kroppen er muskuløs, langstrakt, massiv, understøttet af ben med sorte puder. Lemmerne er lange og ender i små poter.

Hovedet er rundt i form, fyldigt og stort med kort snude og sort næse. Ovenstående skiller sig også to godt placerede og runde øjne ud af en vidunderlig gul farve. De kan også være mørke kobberfarvede og adskilt fra hinanden. Ørene til Bombay kat de er af mellemstørrelse og strakte sig fremad, afrundede ved spidserne, brede i bunden.

Halen er mellemlang, håret er i stedet kort og meget skinnende uden underlag. Ved fødslen farven på Bombay kat Det er overraskende klart, at vide, at frakken gradvis bliver mørkere, indtil den når intens sort.

I kuldene til Bombay kat killinger svarende til Burmesisk eller med andre nuancer kan der være en let rustfarve, som derefter forsvinder, når alderen skrider frem. Det Bombay kat i stedet går det frem med et blødt trin og med den svaj, der er typisk for store katte.

Bombay kat: ernæring og pleje

Dette Bombay kat er et dyr kendt for sin vedvarende appetit, som kan føre til diabetes. Det er godt at vide dette for at være forsigtig og holde det på stedet. Hende levere a fortiori skal det være afbalanceret, ikke kun baseret på kød, men også på grøntsager.

Selvfølgelig foretrækker han kød, men vi er nødt til at pålægge os selv, fordi han ikke bevæger sig meget som en kat, så han skal indtage en ret kalorieindtag det får dem ikke til at blive en Bombay kat "bombe".

Med hensyn til hygiejne er det nødvendigt at børste det over hele kroppen fra tid til anden med en blød klud eller en let hestehårbørste, og kontroller, at ørerensningen er tilstrækkelig.

Bombay kat: oprindelse

Navnet på Bombay kat minder om Indien, men er ikke hjemmehørende i dette sted. Indien har en leopard der ligner meget vores ven sorte kat, så det er inspireret af ham. Et kaldenavn på Bombay kat er "stue panter ".

Denne race blev født i USA: siden 1958 en Kentucky opdrætter, Nikki Horner, lavede en række smarte krydsninger af burmesisk sabel og korthåret amerikaner med sort pels og kobberøjne. Målet, vil jeg sige opnået, var at producere en slags "panter i miniature ".

Bombay kat: avl

Det Bombay kat det er resultatet af et meget intenst avlsprogram, der blev oprettet mellem 1966 og 1972 af dets skaber, Nikki Horner. Over 100 eksemplarer kom ud, som han gav væk, gav væk, solgte, men på en eller anden måde formåede at gøre kendt.

Horner deltog den Bombay kat også på adskillige katteudstillinger og udstillinger, på mange vigtige årlige udstillinger og i 1970 endelig anerkendelse. Af sin stædighed og konstans elsker han også selve racen under en demonstration nær Niagara Falls. Godkendelsen af ​​den nye race af Bombay kat blev enstemmigt godkendt.

I dag er der mange gårde Bombay kat i landene i Asien og USA, i Europa opdrættes det hovedsageligt i Storbritannien og er meget sjældent i Italien.

Bombay kat: pris

Måske også på grund af dens ikke udbredte diffusion, men i Italien er prisen på Bombay kat er omkring tusind euro. Der er behagelige eksemplarer, endda halvdelen af ​​dette pris, men uden de garantier, som jeg anbefaler at forvente. Det stamtavle, dokumenter, vacciner, først og fremmest. Og en sundhedstjek før salget.

Hvis du kunne lide denne dyreartikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest og ... andre steder skal du finde mig!

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Sorte katte: karakter og racer
  • Alle racer af katte


Video: Sjove Katte Elsker Vand. Kompilering Hd (Juli 2021).