Søgninger

Russian Blue Cat: pris og karakter


Russisk blå kat, ikke et ordsprog, det er en virkelig blå kat og virkelig fra Rusland. Og det er også rigtig smukt. Det blev officielt en race i 1912, den Russisk blå kat, og i første verdenskrig risikerede det også udryddelse, men det kom så ned til os, og her er det. Selvom det ikke er almindeligt, er det der og kan lide det.

Det Russisk blå kat det er et dyr af mellemstor størrelse med kort hår, blåt hår, grønne øjne og en meget huslig karakter, velegnet til enkle og rolige mennesker, der aldrig hæver deres stemme. Også kaldet Russisk blå eller Russisk blå, det Russisk blå kat det er et fascinerende dyr, der er også dem, der siger, at dets udtryk minder om Mona Lisas smil: Jeg er ikke særlig overbevist, men det får os til at forstå, hvor meget det er værdsat og genstand for legender og myter. Lad os lære dets oprindelse at kende.

Russisk blå kat: oprindelse

Der er forvirring, eller rettere, mysterium omkring den nøjagtige oprindelse Russisk blå kat, det ser ud til, at det siden umindelige tider har været til stede i det nordvestlige land, især i havnebyen Arcangelo. Derfra gik søfolkene ud af denne store lodne kat og brugte den pragmatisk til jage mus fra deres skibe. Og så gjorde de det, så hele verden kunne kende ham. I disse dage blev dens smukke pels, både for sin farve og for sin lighed med en odder, brugt til at fremstille hatte, moffe, kraver til frakker.

Litterære spor af Russisk blå kat vises i skrifterne fra mange skandinaviske digtere fra 1300, så omkring 1850 finder vi det ved hoffet af Tsar Nicholas. Barnepigen siges at have holdt disse katte til at holde øje med børnesenge for at holde onde ånder væk.

Andre vigtige historiske figurer, der elsker Russisk blå kat jeg er der Tsarina Elizabeth, Peter den Store og Dronning Victoria af England. Ikke alle og kun russere, som du kan se, men ankom til England den Russisk blå kat han blev omdøbt til den blå kat af Malta, spansk kat, men også Arhangelsk, inspireret af oprindelsesbyen.

Debuten i samfundet af Russisk blå kat dateres tilbage til begyndelsen af ​​1900-tallet, da han officielt deltog i katteudstillingerne på Crystal Palace i London med andre kæmpe katte som f.eks Carthusians, det Korat og jeg British Blue. Anerkendt som en race i 1912 og undslap udryddelse under første verdenskrig Russisk blå kat i 1966 har den en ny standard, og i dag er den en fuldgyldig race, den er især kendt i England, men også i Sverige og USA.

Russian Blue Cat: pris

Du betaler, fordi det er smukt og er en kat, som vi vil se, også meget velegnet til lejlighed liv. Der vil være en måde at forklare alle dens fordele til en pris, der normalt starter fra 900 euro. Selvfølgelig henviser jeg til hvalpeprøver af Russisk blå kat o ung, sund og stamtavle, eksaminer på plads og dokumenter også.

Sådan anbefaler jeg at købe dem, der er gave tilbud online eller til priser såvel som halveret. Jeg siger ikke at udelukke dem på forhånd, men vær opmærksom på dokumenterne, al stamtavle og kattenes sundhed, de tilbyder dig. At spørge din dyrlæge om råd i tvivlstilfælde er en meget god mulighed.

Russian Blue Cat: udseende

Grønne øjne, blå pels: den Russisk blå kat er en katteskønhed af mellemstørrelse: hanner vejer fra 3,5 til 5 kg, hunner lidt mindre, op til 4 kg. Disse katte har bløde former på trods af at de er slank og snappy, men uden kanter. Kinderne er let oppustede, hovedet afrundet som ørerne, dækket af pels, og øjnene er mandelformede, let skrå og grønne. Halen af Russisk blå kat det bliver tyndere i finishen, tynde er også lemmerne og de harmonisk små fødder, men det er pelsen, der karakteriserer det.

Kort og tyk, med rigelig underlag, kappen på Russisk blå kat den er blød og har en ensartet gråblå farve uden striber: den skal reflektere lyset så meget, at hvert eneste hår skal have sølvspidser. Intet snyd, ingen pletter tilgives Russisk blå kat, kun hvalpe op til et år kan have små pelsstriber.

Ingen plet eller nuance, men varianter ankommer, den australske Russisk kat med hvidt hår og sølvfarvet refleksion, meget lyst, og det belgiske med sort, skinnende og skinnende hår. Fra krydsene får du også en spektakulær "Spids" med en hvid pels, men blå næse, hale og ben.

Russian Blue Cat: karakter

Uanset om farven matcher dine møbler eller ej, er det Russisk blå kat det er et perfekt stueplante. Medmindre du er festdeltager. Ja, fordi denne kat ikke kan tåle høje lyde, “la cagnara”, og miaver endda lidt med en moderat, dæmpet, sød og overbevisende tone.

Hans måde at gøre er altid elegant, gangart er harmonisk, bevægelserne "blide, og det er ikke påtrængende. Det ser ud til, selv ejerne, der lever med det hver dag, siger, at han forstår, hvornår de skal dukke op eller ej. Det garanterer tilstedeværelsen derhjemme, men ved, hvordan man kan være passende til at dukke op, og hvis du skal holde blomster hele dagen, Russisk blå kat, han er ikke typen, der driller.

Generelt er det et dyr, der også eksisterer sammen med andre dyr uden særlige skænderier, mens det med mennesker kommer godt overens. I hans adopterede familie Russisk blå kat han vælger en henvisning, som han derefter stemmer 100% til: han vil følge dig, han vil afsætte al sin tid og sin bløde kærlighed til dig.

Russian Blue Cat: pleje og ernæring

Så smuk, kappen af Russisk blå kat det skal være godt vedligeholdt: børst det mindst en gang om ugen, og under ofret, endnu oftere, hår og mod hår. Bedre ikke at lægge for meget energi i det for ikke at elektrificere eller flade pelsen og derefter glatte det med en hjorteskind tør eller let fugtet har den en antistatisk virkning.

Ørene har også brug for hygiejne, og neglene skal holdes korte. hvad angårlevere der er ingen særlige behov for Russisk blå katBåde tørre og våde kattefoder er fine. Hvis du vælger friske fødevarer som kød, fisk og kogte grøntsager, skal en afbalanceret, rig og varieret diæt kalibreres, helst sammen med en dyrlæge.

Det Russisk blå kat, især hvis det er steriliseret, har det en tendens til at gå op i vægt, og det ville være en skam: det er bedre at holde det reguleret og give det den rigtige mængde at spise, men distribueres i flere øjeblikke, så det ikke synker.

For billederne takker vi opdræt af Alto Giardino

Hvis du kunne lide denne animalistiske artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

– Alle racer af katte

- Munchkin kat

- Tabby Cat: karakter og pris

- Ragamuffin kat

- Nebelung kat

- Persisk kat: karakter og pris


Video: Russian Blue. Pros and Cons, Price, How to choose, Facts, Care, History (December 2021).