Søgninger

TERN Frecciarossa foldecykel


Der cykel repræsenterer en måde at at rejse hurtigt, økologisk og sjovt, det er sundt, godt for krop og sind. Rød pil har besluttet at udnytte fordelene ved cyklen ved at foreslå en knirkende til sine kunder. Dette er Frecciarossa foldecykel lavet af TERN, et firma specialiseret i produktion af foldecykler.

SE ALLE FOTOER AF BÆRBARCYKLER

Modellen lavet til kunder Rød pil er Tern Link P9. Freccia-kortholdere kan købe den sorte og røde Tern Link P9 med SKS-fendere i ABS og rustfrit stål. Tern Link P9 Frecciarossa-cyklen er udstyret med Biologic Wrap Lights, den er meget lille og kan komfortabelt anbringes i togens bagagerum.

Der Tern foldecykel fra Frecciarossa kan rejse gratis på alle tog uden at skulle placeres i den specielle taske. Cyklen er faktisk utrolig lille: foldet har dimensionerne 38 x 79 x 72 cm, så kompakt at den kan placeres i de rum, der er dedikeret til bagage i forhallen eller mellem et sæde og et andet.

SE ALLE FOTOER AF BÆRBARCYKLER

Tern Link P9-modellen, der er udstyret med det samme tilbehør, der fås på Frecciarossa Tern, koster 902 euro. Medlemmer af Carta Freccia-programmet kan købe cyklen for 590 euro. Kampagnen vil være aktiv indtil 31. august 2013. The foldecykel Tern den kan købes online eller hos en af ​​de forhandlere, der er til stede på det nationale område i byerne Milano, Torino, Bologna, Firenze, Napoli, Genova. At komme rundt på cykel er en sjov og økonomisk måde at rejse på.

En anden relateret artikel af vores, der kan interessere dig, erFoldecykel: købsvejledning til den bedste foldecykelVideo: SFIORATO INVESTIMENTO dal FRECCIAROSSA 35808;STROMBAZZATA PROLUNGATA E FRENATA DEMERGENZA! (December 2021).