Søgninger

Frituregryde: det bedste


Med sæsonens varme bag os eller endda permanent er det ikke toppen at tale om frituregryder men hvis vi tænker og forsmager de retter, der kan komme ud af det, så kan det gøres: det er det værd! Smagen og fordøjeligheden af ​​stegte fødevarer er meget tæt knyttet til typen af frituregryder at vi har, så sørg bedre for, at de er toppen, så selv vores stegte skaldyr eller en stegte grøntsager, eller den fish & chips som vi tilbyder til venner betragtes som toppen. Med hensyn til smag og sundhed også.

Frituregryde

Når vi vil vælge en Stegepande vi må tage nogle aspekter mere i betragtning end andre, fordi de betragtes som afgørende faktorer for succes. Først og fremmest afhængigt af hvad vi har brug for Stegepande vi kan definere den kapacitet og struktur, der bedst passer til det sædvanlige antal spisesteder. Målet er ikke at gøre flere og flere vendinger af stegt mad, men at forberede retterne for alle på én gang.

Ikke alle luftfriturere holder f.eks. 10 personers borde. Vi tager også højde for, at den høje kapacitet tillader samtidig tilberedning af to forskellige fødevarer. Bare for at få en idé 2 l frituregryde den kan indeholde ca. 600 g ingredienser, en på 3,2 l ca. 800 g mad.

Naturligvis skal vi også beskæftige os med husets størrelse og møbler, fordi frityrgryder skal kunne opbevares et beskyttet sted, ikke synligt, og hvor de ikke bliver beskadiget. DET lodrette udviklingsmodeller de kan endda være en halv meter høj, dem med vandret udvikling overstiger normalt ikke 30 cm, men er mere…. vandret og bredt.

Også der indlæsningstilstand af retterne skal overholdes, der er flere, og vi skal vælge den, der er mest behagelig for os. Det går efter personlig smag, der er skuffen, bogen, hvor det ikke er nødvendigt at fjerne kurven undtagen rengøring efter brug. Det er fremragende, hvis frituregryder at vi køber har tilbehør, i det mindste de vigtigste, allerede i deres standardemballage. Jeg henviser for eksempel til en separator, der giver dig mulighed for at opdele det rum, der er nyttigt til madlavning, i to, grillet på skovlen der tjener til automatisk at blande, til forme og spyd.

Som standard har frituregryde ofte "Funktioner ”såsom ventileret madlavning, der kombinerer tid og temperatur efter det, vi har brug for. Fra personlig erfaring, at være en meget distraheret person, anbefaler jeg at kontrollere, at der også er der akustisk signal at blive underrettet, når timeren starter, eller når temperaturen ikke er den, vi har fastlagt, og dette kompromitterer vores stegning. Måske en triviel overvejelse: lad os kontrollere, at vores frituregryder er nemme at rengøre!

Frituregryde til varm luft: det bedste

Lad os se en trio af interessante modeller. Det "Princess Digital Aerofryer”Størrelse er en varmluftfryser med grill, fantastisk til madlavning med kun varm luft, nem at bruge. Med dette kan vi tilberede pommes frites til 5 portioner på én gang.

Med "Klarstein VitAir Fryer”Stegning uden justerbar olie og med mange tilbehør inklusive et 3D gitterbur, perfekt til fries. Fra Philips har vi "Luftfryser med TurboStar Rapid Air”Som også bruges til stegning og grillning. Det koges mere jævnt og er let at rengøre, endnu nemmere at bruge, men resultaterne er fremragende, selvom vi ikke er gode kokke.

Frituregryde: pris

Prisen på disse apparater kan variere meget, afhængigt af tre hovedfaktorer, generelt. Kurvens kapacitet, energiabsorption og teknologisk raffinement.

De, der koster mindre, er omkring 100 euro og har en lav kapacitet, kan lægges i en skuffe eller en bog, de har kun en timer og en ringetemperaturvælger, intet tilbehør. Mellem 100 og 200 euro finder vi modeller med mellem eller lav kapacitet, skuffe eller bog, timer og vælger med digitalt panel og noget tilbehør, så hvis vi går op i pris længere, siger det sig selv, at vi kan have noget Frituregryde virkelig avantgarde varm.

Er Air Fryer Bad?

Hvis det er godt kogt og ikke for hyppigt i stegt er ikke dårligt, er det dog meget vigtigt, at de steges af kvalitet, så tilberedt med en frituregryde, der ikke medfører temperaturproblemer, for eksempel eller endda rengøring. En frituregryde, der ikke holder temperaturen godt, tilbereder ikke kun gode retter, men kan også forårsage fordøjelsesproblemer samt narre gæsterne til en stegt kommer dårligt.

Vi kigger også altid på de materialer, som vores apparat er lavet af. L 'rustfrit stål det er helt sikkert fra et sundhedsmæssigt synspunkt, jo mindre kan andre non-stick materialer være.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram


Video: Lær at lave pomfritter. Claus Holm (Juli 2021).