Søgninger

Udklækning af kanariefugle: alt hvad du behøver at vide


Der klækning af kanariefugle det er et interessant fænomen at opleve nøje, hvis du har eksemplarer af dette dyr derhjemme, og det er dog nyttigt at vide, hvordan det sker, af nysgerrighed eller for personlig kultur. Jeg er overbevist om, at det at observere, hvordan dyr opfører sig dybt nyttigt, bringer os tilbage til instinkt, lærer os at finde ligheder og forskelle, vejleder os i at reflektere over vores egne daglige og andre vaner. Lad os nu gå tilbage til udklækningen af ​​kanariefugle og se, hvordan det sker, jeg overlader de højere refleksioner til dig.

Klækning af kanariefugle: fodring

Der er vigtige randbetingelser, der skal oprettes, når du er vært for en i dit hjem par kanariefugle og udklækningsperioden ankommer. Det kan vedrøre ernæring, men også "sideskålen" i bred forstand.

Lad os starte fra rede, der er kunstige på markedet, og vi kan få en i en af ​​de mange online dyrehandlere. Når det er købt, skal det placeres i bur efter at have kigget efter de ideelle lysforhold, men lad os sørge for, at reden ikke er placeret, hvor den ser godt ud på et æstetisk niveau, men hvor fuglene derefter kan føle sig beskyttet. Lad os prøve at finde et sted, der er virkelig intimt, selv afskærme en del af buret især for kanariefuglenes udklækning.

Det kunstig rede, selvom det kan være smukt, skal det ordnes eller rettere skal det arrangeres af fuglene selv, men det er op til os at levere råmaterialet og ved dette henviser jeg til filamenter af jute eller andre lignende stoffer. De er elementer, som kanariefugle dekorerer og fylder deres rede for at undgå bomuld i stedet for.

Før vi går videre til hvad der skal gøres for kanariefoder, en lille praktisk note. Ikke alle kanariske prøver vil være tilbøjelige til at dekorere reden, ikke på grund af manglende lyst, men fordi de er uforberedte. Hvis vi står over for en ung kanariefugl, kan vi ledsage den og give en hånd og gribe ind uden at forstyrre for meget.

Vi nævnte ernæring, og det er naturligvis et meget vigtigt kapitel at behandle. Til udklækning af kanariefugle ægmos at enhver, der har kanariefugle, helt sikkert ved. Det er en ægbaseret mos, der også bruges til at fodre nyfødte, så det er bedre at begynde at vænne sig til forældre tidligere. Vi tager i betragtning, at det er en meget energisk opskrift, og det er godt, at det er fordi i perioden klækning af kanariefugle der er brug for en masse energi, dyret udsættes for stor indsats og meget stress og ægmos det er hvad der kræves for at overleve og forblive stærk ved at lægge denne særdeles udmattende periode bag os uden konsekvenser.

Kanariefugle klækker ufrugtede æg

Det er ikke umiddelbart, at vi indser, at de er der ubefrugtede æg under klækning af kanariefugle, men bemærk bare, hvilke der ikke klækkes, naturligvis for disse æg er det ubrugelig at fortsætte. I gennemsnit lægger hver kanariefugl 5 eller 6 æg, generelt lægger den flere og ikke kun et par, men med en hastighed på en om dagen.

Det er vigtigt ikke at efterlade dem i reden, fordi det kan føre til død af nogle kyllinger. Faktisk er det der sker, at når de første æg klækkes, har forældrene en tendens til at bruge de stadig ikke udklækkede æg til at fodre de nyfødte uden at beregne, at de dræber deres potentielle søskende. Det de sidste æg skal derfor beskyttes og aldrig forsømt, ellers kommer søskendene ikke. Det er ikke dårligt, selv udklækning af kanariefugle følger naturloven.

Det er ikke meget simpelt tag æggene fra reden for at redde dem, men du kan lære at huske, at de skal udskiftes med falske æg, der let findes på markedet og efterlader dem på deres plads, indtil kanariefuglen har afsluttet lægningen. Når udskiftningen er udført med det største skøn, hvad gør vi med de rigtige æg, som vi lige har "reddet"? Lad os opbevare dem i en lille kasse, polstret, hvilket er vigtigt at holde ved en temperatur på ca. 20-25 grader. Det er ikke forbi: for at undgå skader på embryoet skal de også drejes to gange om dagen.

Klækketid for kanariefugle

Du har bestemt spekuleret på, hvilke tidspunkter der er der klækning af kanariefugle, lad os se dem! Når kvinden holder op med at vie sig til forberedelsen af ​​reden, betyder det, at hun er klar til at lægge. På dette tidspunkt kan vi forberede os på den delikate operation, som vi tidligere har beskrevet, at erstatte æg med æg med falske for at redde dem.

Når vi derefter returnerer dem, ruge periode at kvinden udfører 90% af tiden, hjælper hannen i sjældne tilfælde og bestemt ikke ved bordet, som om de var skift. Generelt varer klækningen af ​​kanariefugl 13 - 15 dage, efter en uge eller 9 dage kan du fortsætte med stearinlys af æg, en operation, der tjener til at forstå, om de alle er befrugtet. Det er ikke vigtigt, det er en mulighed, mens udskiftning af æg er meget vigtigt.

Lad os se, hvordan det er gjort. Tager et æg ad gangen og udsætte det for en stærk nok lyskilde. På dette tidspunkt skal det observeres, om det er muligt at skelne æggehvide fra æggeblommen uden forsinkelse. Hvis de genkendes, befrugtes ægget ikke, men hvis de ikke skelnes, er det. Generelt ser de befrugtede ud mørkere og tykkere, og der er tilfælde, hvor blodkarrene endog kan skelnes.

Bure til klækning af kanariefugle

Vi har nævnt indsættelse af en kunstig rede i buretet bur, der skal have specifikke egenskaber, og som frem for alt skal placeres et sted, der er egnet til klækning af kanariefugle. Prøver periode for dem og udfordrende for os også, selvom det er spændende, uden tvivl. For at lette parring af kanariefugle, bør buret placeres et sted, hvor disse små fugle udsættes for cirka 12-13 timers daglig lys, dette er for at give deres krop mulighed for at udvikle de hormoner, der tilskynder til reproduktion.
Det er lige så vigtigt at være sikker på, at denne tilstand er løst, og at der ikke er nogen stærke variationer i lysrytmen. Først efter at have fundet ideel beliggenhed vi kan fortsætte ved at oprette buret med reden og ægmos.

Vitaminer til klækning af kanariefugle

Vi talte om den udmattende periode for disse dyr udover ægmosderfor kan vi give dem mad rig på vitaminer. Blandt de mange produkter på markedet er her tre af de bedste. Der er denne konvolut fra 900 gram til 17 euro fyldt med foder sammensat af en blanding af korn og naturligvis rig på vitaminer til kanariefugle, ligesom dette er. I dette tilfælde indeholder foderet også frugt ogEchinaceaud over vitaminer koster 6 pakker på 250 gram 25 euro. Til en lignende pris pr. Hektogram er der også denne frugtføde til kanariefugle rig på vitaminer og mineraler og uden sukker eller oxidanter.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram


Video: kanariefugl YouTube (December 2021).