Søgninger

Triste sætninger af kærlighed, om livet og i sange


Triste sætninger, sætninger der er nyttige, både ved lejligheder, hvor vi får os til at føle os empatiske tæt på en trist person, ved en trist lejlighed, og når det er vores tristhed, som vi vil udtrykke. Det er allerede vanskeligt at blive opmærksom på sin tristhed, at indrømme, at den eksisterer i en global sammenhæng, hvor det ser ud til at være noget forbudt at erklære. Bedre derfor at bede om hjælp fra berømte forfattere og tænkere til at finde ordene til at udtrykke det, vi føler indeni.

Her er nogle tip, jeg har valgt at prøve undgå platituder. Jeg starter med en af ​​mine yndlingsforfattere, Haruki Murakami, der siger: “Dette findes også i verden, tristheden ved ikke at kunne græde i varme tårer. Det er en af ​​de ting, som du ikke kan forklare for nogen, og selvom du kunne, ville ingen forstå det. For dyb sorg kan ikke tage form af tårer ”. Hvis du ikke er ked af det, men ønsker et hurtigt tilbud for at skrive til en ven, så tjek minen smukke og korte sætninger eller dem på venskab

Triste sætninger om livet

Der er sætninger med bred betydning, der undersøge tristhed at du kan føle i livet ikke af en bestemt grund, men som en følelse, der svæver over os.

Jeg kender godt følelsen af ​​tristhed, der inspirerer tingenes usikkerhed, jeg føler det hver gang en blomst falmer. Men det er en sorg uden fortvivlelse. (Herman Hesse)

Smil, selvom dit smil er trist, for tristere end et trist smil er tristheden ved ikke at vide, hvordan man smiler. (Ashanti ordsprog)

Nogle gange er vi bytte for en følelse af tristhed, som vi ikke kan kontrollere. Vi fornemmer, at det magiske øjeblik på den dag er gået, og vi har ikke gjort noget. Derefter skjuler livet sin magi og dets kunst. (Paulo Coelho)

En mørk sorg er i bunden af ​​al menneskelig lykke // ligesom bittert vand er ved mundingen af ​​alle floder. (Gabriele D'Annunzio)

Triste sætninger af kærlighed

Tristheden knyttet tilelsker det dækker en god procentdel, og der er mange, der har forsøgt at synge det, rose det, græde det og overvinde det. Lad os se, hvad de skrev.

Vi kunne gå rundt i enhver by med varmen, hånd i hånd, og jeg skulle bemærke dit triste smil og derefter give dig et kys eller tage et visum og få dig til at gøre et ansigt, der efterligner glæde. Du ville smile og ønsket om lykke for dig ville blive opfyldt. Sandheden er, at jeg kan lide dine triste smil, fordi de ser godt ud for dig, fordi du ved hvordan man skal behandle dem, ved du hvordan man bruger dem og sætter dem i kø uden at bryde rækker. (Italo Calvino)

Misundelse er tristhed blandet med had, medlidenhed en tristhed blandet med kærlighed. (Descartes)

Triste sætninger for ham

Der er triste sætninger, der fortæller om triste mennesker, som til dels også vil fortsætte med at være triste, måske fordi det er sværere at rejse sig og smile. Lad os se, hvad vi kan sige til folk sådan.

Man kan ikke være dybt følsom i denne verden uden at være trist meget ofte. (Erich Fromm)

Glæde har ingen argumenter; sorg har utallige af dem. Og det er det, der gør det så forfærdeligt og forhindrer os i at helbrede det. (Cioran)

Når man er trist, er placeringen ikke nødvendig, der er ikke noget tristometer, det er nytteløst at sige, at jeg i gennemsnit er dårligere end dig eller bestemt bedre end dig, I bliver alle kedelige og egoistiske, og din sorg bliver en stor klokke, hvor du luk dig selv for ikke at lytte til andres tristhed. (Stefano Benni)

Jeg fandt det sidste glas vin blandet med cigaraske og tristhed. (Charles Bukowski)

Triste og korte sætninger

Nogle gange er der ikke meget tid til at tale om tristhed, og du behøver ikke engang at gøre det, hvis du har den rette sætning i tankerne for at sige på det rigtige tidspunkt. Kort og effektiv. Lad os se nogle af dem og tegne

Når du er glad, kan du lide musik. Men når du er trist, forstår du teksterne. (Anonym)

Vores lykkeligste succeser er plettet med tristhed. (Pierre Corneille)

Tristhed: en appetit, som ingen smerte tilfredsstiller. (EM Cioran)

En lukket dør er ubrugelig. Tristhed kan ikke slukke, og lykke kan ikke komme ind. (Luis Sepulveda)

Pas på tristhed. Det er en skruestik. (Gustave Flaubert)

Tristheden vil vare evigt. (Vincent van Gogh)

Tristhed er næsten altid en form for træthed. (André Gide)

Triste sætninger og poesi

Poesi ser ud til at være den perfekte måde at udtrykke tristhed med vers og metaforer og interessante retoriske figurer, der åbner vores sind såvel som hjerter. Lad os se nogle berømte vers, eller mindre, men spot on.

Jeg kan skrive de tristeste linjer i aften. / Jeg elskede hende og nogle gange elskede hun mig også. / På sådanne nætter holdt jeg hende i mine arme. / Jeg kyssede hende mange gange under den uendelige himmel. (Pablo Neruda)

Den højtidelige tristhed, der bor i alle store ting - på toppe som i de store liv, i de dybe nætter som i de evige digte. (Fernando Pessoa)

Ah! Jeg ved virkelig ikke, hvad der er tristere end ikke at være trist længere! (Guido Gozzano)

Triste sætninger på engelsk

Sikkert Jonathan Safran Foer han vil have skrevet det på amerikansk, lad os se det på italiensk og forestille os det udtalt af ham på dette sprog. ”Han var et geni af tristhed, han fordybede sig i det, adskilt dets mange tråde, værdsatte dets subtile nuancer. Det skabte et prisme, hvorved sorg kunne opdeles i et uendeligt spektrum ”.

Det samme gælder James Joyce, med sin engelske accent. ”Han så scenen og tænkte på livet - og som han regelmæssigt gjorde, når han tænkte på livet, blev han melankolsk. En sød sorg faldt ned i ham. Han følte, hvor nytteløst det var at kæmpe mod skæbnen - dette var den visdom, som århundrederne havde givet ham ”.

Triste sætninger i sange

Mere end sætninger taler vi om hele sange, der er triste, og som du måske allerede kender. Eller du kan foreslå en. Disse kom til mig. "Rimmel "af Francesco De Gregori, “Hvad jeg savner at gøre” af Calcutta, “A mano a mano” af Rino Gaetano, “Wherever you protect” af Vinicio Capossela. Og så er der "When" af Pino Daniele, skrevet i 1991 er sangen en del af soundtracket til hans store ven Massimo Troisis film: “Jeg troede, det var kærlighed ... i stedet var det en koncert”.

Hvis du kunne lide denne artikel, skal du fortsætte med at følge mig også på Twitter, Facebook, Google+, Instagram


Video: Meget sørgelig smuk musik til tårer! DJ Lava-engel (Juli 2021).