Søgninger

Boxer: karakter og prisBokser: det er en dejlig og passende diminutiv for højlydende og lidt hård som lyd, navn på Deutscher bokser. På den anden side har denne hundeavl, der tilhører den molossiske familie, rødder i Tyskland. Boxeren er en fremragende ledsagerhund, men også som forsvarshund har den en karakter at definere legende han er lille, en slank, muskuløs og atletisk krop, men ikke en bodybuilder. Han er uhøjtidelig, bare fodre ham og tage en tur to gange om dagen, og han er ren, behagelig og dyrebar både i familien og som en forsvarshund.

Boxer: oprindelse

Forfædrene til Bokser ifølge næsten alle eksperter skal de store robuste hunde, der kaldes Bullenbeisser, enstemmigt tages i betragtning. Det moderne aspekt begynder at udvikle sig mod slutningen af ​​det nittende århundrede: a Münchenmere præcist omkring 1870 har en gruppe lidenskabelige hundelskere ved bordet arbejdet for at skabe deres ideelle hund og hunde Bokser. I dag er den ideelle hund for mange i betragtning af antallet af fans, som denne race har.

"Formlen" for succes er krydset mellem Bullenbeisser og den gamle engelske bulldog. I 1895 det første eksempel på bokser blev optaget i slægtsregistrene, som Flocki. Amatører, entusiaster og eksperter, altid tyskere, fortsatte udvælgelses- og krydsningsarbejdet for at eliminere emnerne med meget lette frakker og sigte mod stadig mere slanke og smidige hunde.

Altid - og hvor ellers? - den første officielle klub blev grundlagt i München, der startede en periode med endnu hurtigere udvikling af racen. Spredningen var næsten øjeblikkelig så vidt muligt i mange europæiske lande på samme tid, og fra det øjeblik forbliver den voksende og konstant i udvikling. Italien er et af de lande, der elsker boksere, meget og i mange år.

Boxer: udseende

Med sin krop som en atlet, men ikke en bodybuilder, den Bokser han har en enestående fysisk struktur, sporty, men ikke tung, alsidig, som gør det muligt for ham at være både ledsager og forsvar. Ved manken måler en mand fra 57 til 63 cm, en kvinde lidt mindre, mens vægten varierer omkring 30 kg altid med de mest robuste mandlige prøver.

Den uimodståelige snude er kort og bred med et godt markeret stop og bred næse, endda lidt op, men ikke snobbet. Overlæben skal helt dække munden for ikke at vise tænderne, når munden er lukket, selvom kæben åbenbart er meget kraftig og stikker ud i forhold til kæben.

Øjnene på Bokser de er i stand til blik "der ikke kan siges nej" og er mørke, af mellemstørrelse og normalt ikke fremspringende. Også ørerne er ret vedhæftede til kraniet, fremad og i en trekantform, halen forbliver intakt og høj.

Brindle Boxer

Givet et personligt fremmøde af Bokser brindle, og en nu legendarisk oplevelse af at leve sammen i over to uger, har jeg dedikeret en artikel til denne version af pels, som jeg inviterer dig til at læse: "Brindle bokser: karakter og pris "

Fawn Boxer

Fawn er en af ​​de tre Bokser mulig, og det er også den, der oftest ses omkring. Alle har strengt kort hår, der ser skinnende og tæt ud, med en homogen længde over hele hans slanke og atletiske krop.

Hvid bokser

Det hvid bokserFor at være præcis er alle boksere med den hvide farve spredt over mere end en tredjedel af pelsen for nu ude af standarden. Det ser ud til, at i Italien i nogle årENCI frigiv stamtavlen også til hvide emner, det forbliver dog værdsat eller udelukket, en reel sjældenhed.

Boxer: karakter

Kærlig, selvsikker, loyal, omgængelig og sød men frem for alt og uden tvivl legende. Hvis det ikke var lidt grusomt, ville vi sige - og lad os indse det - "legende indtil døden". Og det gælder billedligt og ikke, for virkelig en hund som den Bokser indtil alderdom formår han at holde en meget positiv disposition.

Med familien er han meget kram og især velegnet til børn, som han også er meget beskyttende med, lidt mistænksom, han er kun sammen med fremmede, men han er generelt nysgerrig og han ønsker at kende dem og investere dem i sin ustoppelige livsglæde.

En karakter så fra hund, og Bokser han er et glimrende eksempel på dette, men lad os ikke glemme, at hans natur også er et forsvar. Modig og med en følelse af beskyttelse mod sin familie og hjem kan denne hund meget vel være defensiv eller trænet til at udfylde vigtige roller sammen med retshåndhævelse eller mennesker med handicap. Hvis det er veluddannet, faktisk Bokser det er et dyr nervepirrende, selvbevidst, rolig og afbalanceret.

Boxer: pris

I øjeblikket er prisen på en bokserhvalp det spænder fra 400-500 euro op til 900, jeg har sjældent set det nå tusind euro. Ikke at det ikke er gyldigt, tværtimod, som det lige er set er det sødt og "multifunktionelt" såvel som meget flot, men det skal betragtes som en meget udbredt race.

Der er mange avlsbedrifter, og det er uundgåeligt, at ja, selv i hundeverdenen er der konkurrence, der sænker priserne. Men hvis vi har til hensigt at tage en hvalp af denne race, spiller vi ikke nedad, for som næsten alle molossoider, denne hund er ikke langvarig. Blandt de hyppigste alvorlige sygdomme er de af hjerte-respiratorisk karakter, nyresvigt og tumorer.

Efter at have købt vores hvalp, lad os huske at fodre ham regelmæssigt og afbalanceret, at han forbliver mager og atletisk, som jeg har beskrevet det for dig Før! En eller to gåture om dagen, hvis du bor i en lejlighed, tager det og også en masse forkælelse, selvom du har en have, fordi stort behov for fysisk kontakt med dig, med ejeren og familien på slæb.

Hvis du kunne lide denne dyreartikel, skal du fortsætte med at følge mig på Twitter, Facebook, Google+, Pinterest og ... andre steder skal du finde mig!

Relaterede artikler, der kan interessere dig:

  • Komplet liste over alle hunderacer
  • Fransk bulldog: karakter og pris


Video: BOXER HISTORY DEEPDIVE (December 2021).