Søgninger

NASA-test: hvide tage mod global opvarmning


Effekten kendt som "varme ø”Vedrører byområder, det ser faktisk ud til, at temperaturen i byen er højere end i de omkringliggende regioner, der endnu ikke er urbaniserede. Forskellen i temperatur kan være betydelig, boliger og kontorer bruger meget elektricitet og øger dermed emissionerne drivhusgasser og derfor temperaturen.


New York City forsøger at vende denne tendens ved at bruge videnskab som allieret. Mange bygninger i New York City har mørke farvede tage, fordi de er blevet asfalteret eller dækket af bitumen og andre byggematerialer, der er berømte for deres vandtætningsegenskaber, styrke og brugervenlighed. Desværre er mørke tage et problem, fordi de øger effekten "byvarmeø“.

Mørke tage absorberer for meget solvarme og øger temperatur af de omgivende rum inklusive bygningens indre. Som reaktion på stigningen i bygningens indre temperatur har byens beboere tendens til at skrue op for klimaanlægget og aktivere andre enheder for at afkøle værelserne. På denne måde øges energiforbruget, øgerdrivhuseffekt og også udetemperaturen.

Fænomenet er ikke et kendetegn ved dagtimerne, selv om natten kan temperaturen stige med så meget som 7 grader. Takket være tests udført af NASA kunne en løsning observeres. Den 22. juli 2011 nåede de mørke bygninger i New York City en temperatur på 77 grader Celsius. Tværtimod havde bygninger, der havde klare belægninger eller af bestemte materialer, en temperatur kun 52 ° C køligere. Kæmpe 25 grader mindre.

Det materiale, der havde tæppet de sejeste bygninger i NYC, blev testet. Borgmesteren i New York har startet et program for at bekæmpe global opvarmning sænke kulstofemissionerne med 30% inden 2030. Et billigt beklædningsmateriale blev brugt sammen med dette program.

Mørke overflader absorberer sollys og varme, mens lyse materialer reflekterer lys uden at beholde varmen. Det hvide materiale, der bruges til beklædning af New York-bygninger, er et billigt tagmateriale, prisen er kun 50 cent per kvadratfod. Desuden er installationen af ​​disse covers meget enkel: den officielle NASA-rapport siger, at der ikke er behov for særlig træning, og at det er et let at anvende materiale.

Hvorfor er brugervenlighed vigtig? Forbrugere er meget ofte tilbageholdende med at foretage en ændring, fordi det medfører store pengeomkostninger. Med et billigt, let at anvende materiale opfordres brugeren til at "DIY arbejdskraft”Således erstatter det gamle asfaltdæksel med det nye mere økologiske og mere tildækning effektiv fordi det holder huset køligere. NASA studerer effekten "byvarmeø"For bedre at forstå, hvad der er de mest praktiske strategier, der skal implementeres i byen for at håndtere problemet med solvarme.

redigeret af Anna De SimoneVideo: Down The Rabbit Hole of the Double Slit Experiment. Answers With Joe (Juli 2021).