Søgninger

Nukleart ur


Mens verden forbereder sig på at byde velkommen til det første GPS-ur, udvikler forskere fra Georgia Institute of Technology (Georgia Tech) modellen til en atomur som ville få sin ekstreme nøjagtighed fra kernen i en enkelt thoriumion. Der er mange økologiske ure drevet af solen på markedetatomur uvurderlig.

L 'atomur det kunne være nyttigt til visse former for sikker kommunikation og kunne give adskillige stimuli til studiet af grundlæggende fysiske teorier. Identificer modellen til udvikling afatomur, får du en enhed, der kan være op til 100 gange mere nøjagtig end nuværende atomure, der i øjeblikket bruger basen til GPS's globale positioneringssystem.

Undersøgelsen blev offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift "Fysiske Reviw-breve". Alex Kuzmic, professor i fysik ved Georgia Tech og coator for undersøgelsen, siger at "hvis du giver folk et bedre overvågning, vil folk bruge det!". Der er faktisk mange feltapplikationer tilatomur. Til de fleste anvendelser er athymiske ure i øjeblikket populære, kan de være omtrent nøjagtige, men for en nukleare ur andre virkeligheder åbner sig.

Urets udvikling: bedstefarur, kvartsur, atomur og det futuristiske atomur.
Tidlige ure brugte et svingende pendul, pendelsvingninger var nødvendige for at holde styr på tiden. I moderne ure giver kvartskrystaller højfrekvente svingninger, der fungerer som en tuninggaffel, der erstatter det gamle pendul. Atomure er mere nøjagtige, fordi de udnytter svingningerne af elektroner i atomer, men disse elektroner kan påvirkes af magnetiske og elektriske felter, så et atomur i universets liv kan miste cirka fire sekunder.

SE FOTOER AF SOLARURET

Neutroner er meget tungere end elektroner, tæt i atomkernen, de er mindre følsomme over for magnetiske og elektriske forstyrrelser. Med andre ord er de mere stabile end elektroner. Det er derfor a atomur det skulle være langt mindre påvirket af miljøfaktorer, derfor mere nøjagtigt end dets atomfætter.

I øjeblikket er modellen stadig under undersøgelse, men der er ingen tvivl: den tidligere nukleare ure kunne drives nøjagtigt afsolenergi i hvad der kan defineres som en perfekt kombination af innovation og grøn teknologi.Video: Maztek x Nuklear MC - Trigger 0101 + Lyrics (Juli 2021).