Diæter

Hvordan man bliver fedt


De ekstra kilo repræsenterer en skærpende faktor for både fysisk og psykisk helbred, talen ændres ikke for de manglende kilo. Hvis du er for tynd og ond, vil du bestemt ikke se sund, smuk og fit ud. Det er i denne henseende, at vi foreslår guiden "hvordan man bliver fedt"Hvor vægtøgning ikke gives af fedt, men af ​​muskelmasse.

Det er vigtigt at forstå, at vægttab ikke altid svarer til korrekt vægttab, ligesom det gørtage på det betyder ikke nødvendigvis at påføre fedtmasse. Det er vigtigt at nå og vedligeholde din vægt, så hvis du er under din standard, er det vigtigt at du tager skridt til at øge din kropsmasse.

Hvordan går man op i vægt? " måske er det det forkerte spørgsmål, snarere skal det stilles hvordan man går op i vægt lægge muskelmasse på. Det er vigtigt at vide, at muskelmasse har en høj specifik vægt. Så en person, der vejer 80 kg, kan se tørrere og sundere ud end en, der vejer 70 og har samme højde.

Derfor "hvordan man bliver fedt? ". Der er flere metoder til øge kropsmasse. Det bedste er ved at stimulere og øge muskelmasse. For at få dette resultat skal du følge a kost højt proteinindhold, forbundet med målrettet fysisk aktivitet.

Den største proteinereserve, der findes i Middelhavsdiet, er kød. Betydningen af ​​kulhydrater bør ikke undervurderes: de udgør energi klar til brug og derfor af vital betydning, hvis du vil tackle en fysisk aktivitet. Øvelser til øge muskelmassen og derfor garanterer en vægtøgning, for første gang kan de være forbundet med brugen af ​​hypotoniske, isotoniske og hypertoniske drikkevarer, meget almindeligt blandt sportsfolk, især for at sikre et korrekt indtag af sukker, mineralsalte og for at hydrere kroppen.

Hvordan kommer man ind?”Ved at opretholde det rigtige kalorieindtag ved at indtage mindst 50% kulhydrater, 30% proteiner og 20% ​​lipider i kosten. Proteinforbruget kan øges på træningsdage. Det er rigtigt, atfysisk aktivitet det forbrænder kalorier, men det er også rigtigt, at det øger muskelmassen, så med et korrekt kalorieindtag vil fysisk aktivitet have en udelukkende gavnlig effekt.

Advarsel: tilfælde af undervægt kan være relateret til dysmetaboliske sygdomme, madintolerancer, psykologiske problemer, gastrointestinale problemer ... derfor før du følger nogen diæt for at gå op i vægt det er vigtigt at konsultere en læge for at udelukke tilstedeværelsen af ​​patologier.Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! (December 2021).