Bio-bygning

Konstrueret træ


I 2020 er det materiale, der dominerer i grøn bygning, det vil være konstrueret træ. Valget af materialer markeret med en "ikke-forurenende livscyklus”I byggesektoren stiger hånd i hånd med spredningen af ​​miljøforringelse. Designere projiceres i stigende grad mod enmiljømæssig bæredygtig konstruktion under hensyntagen til alle de revolutionære forekomster af "Greenbuilding”.

En pålidelig og økonomisk komponent, der repræsenterer en revolutionerende løsning, bestemt til i stigende grad at blive brugt inden for grøn bygning, er konstrueret træ. Stien til træ, som altid har været forankret i traditionel arkitektur, demonstrerer de muligheder, som de intelligente teknologier fra tilbyder genbrug af materialer eksisterende anvendt på træ.

Et byggemateriale, der i dag udtrykkes i sine mest moderne former i form af en forbindelse konstrueret hvor potentialet for en miljømæssig bæredygtig fremtid ligger. Det konstrueret træ det består af træmel opnået fra udvalgte affald fra træindustrien og en plastkomponent såsom polyethylen eller PVC.

Kvaliteterne af konstrueret træ.
Det kræver meget lidt vedligeholdelse og har flere dyder, såsom god modstandsdygtighed over for atmosfæriske stoffer og høj varmeisolering. Det konstrueret træ det er et pålideligt og økonomisk element, der repræsenterer en innovativ løsning, der er bestemt til i stigende grad at blive brugt i byggesektoren.
Brugen af konstrueret træ.
Møbler, ornamentale elementer, hegn, gulve, vinduer og solskærme.

Sekund "Freedonia-gruppen", Et amerikansk firma, en international leder inden for industriel forskning, der udgiver mere end 100 undersøgelser om året, inden 2015 vil der snart være en reel boom i konstrueret træ. De applikationer, der er bestemt til at vokse mest, vil være dem til belægning af gulve, døre, vinduer.Video: Udvendig efterisolering af let ydervæg (December 2021).