Bil

Renault Twizy


Hedder Twizy og er bestemt til at revolutionere verdenen med fire hjul. Adræt og dynamisk som en scooter, sikker og behagelig som en bil. Bæredygtig kun som en elektrisk køretøj kan gøre. Med Twizy, Renault bliver en forløber for innovation. Du behøver ikke lang ventetid for at få det, bare gå til en Renault-forhandler.

SE FOTOER AF RENAULT TWIZY

Alt for ofte er de mest innovative køretøjer bare koncepter, der endnu ikke er realiseret. Heldigvis er dette ikke tilfældet med Renault der sætter sit innovative elektriske køretøj, Twizy, som en "ultramobile”Designet til bycentre og til en meget overkommelig pris. Twizy er på markedet som løsningen for mobilitet i byerne: lige så behagelig som en bil, men kan parkeres overalt ligesom en scooter, på 50 meter tilbyder den samme acceleration som en 125 cc scooter.

For at tilfredsstille alle brugere Twizy den kommer i to versioner, der begge kan tilpasses. Vi taler om Twizy 45 og en mere skubbet version, den Twizy som let når 80 km / t. Begge versioner kan tilpasses med Stripping Graphic Style Kits og Colored Packs, som giver kunden mulighed for at designe sin egen Twizy efter hans smag. Den mest krævende kan bruge lydsættet med håndfri telefon, vindafdækning til termisk komfort, bageste radar, tyverialarm. Der er så mange løsninger, der tilbydes af Renault men lad os se, hvad den klassiske model tilbyder.

Twizy, datablad.
To pladser
Elektrisk motor
Twizy 45 effekt: 7kW / 9cv drejningsmoment 33 Nm. Maksimal hastighed begrænset til 45 km / t
Strøm Twizy: 13 kW / 17cv, drejningsmoment 57 Nm. Hastighed 80 km / t
6,1 kWh lithium-ion-batteri
Energigenvindingssystem, når pedalen slippes
Integreret 3 meter spiral opladerkabel
12 V tilbehørsstik i instrumentbrættet
Fuld opladning på mindre end 3 timer
Ultrakompakte dimensioner, 2,34 m lange og 1,24 m brede
Acceleration: 6 sekunder at gå fra 9 til 45 km / t
Panoramaudsigt: takket være åben arkitektur
Parkeringsassistent
Drejeradius: 3,4 m
Renault Sport Technologies chassis med 4 skivebremser
Dashboard med to opbevaringsrum
Ryglæn med bageste rum på 31 l
Airbag

Afventer spredning af elektriske søjler, Twizy den kan nemt oplades derhjemme ved hjælp af en adapter, der forbinder det integrerede kabel til en 220 V-stikkontakt. Twizy 45 fås i dag til en pris på € 6.990 inklusive moms. Den rigtige godbid, der tilbydes af Twizy er vingedøre, de lodret åbne døre, der ikke kun giver videre elektrisk køretøj et yderligere boost til designet, men de er ekstremt komfortable, især i tilfælde af parkering i byjunglen.

SE FOTOER AF RENAULT TWIZYVideo: ELECTRIC CAR AT THE SKATEPARK! (September 2021).