Økologiske fødevarer

Fra Ikea kommer den økologiske menu


I løbet af weekenden bliver Ikea-menuen grøn med ingredienser fra WWF oase. Hver weekend indtil 29. juli tilbyder Ikea retter tilberedt med Økologiske produkter af "Lands of the Oasis". EN økologisk menu, bliver det meget dyrt? Nej, et første kursus koster tre euro.

Ikea virker mere og mere motiveret til at tilegne sig en grøn tankegang! Vi så det med det 3.0 bæredygtige hjemmeprojekt og med dets kommercielle stunt a vedvarende energi at drage fordel af sol og vind tilbyder billige grønne lamper med Ikea Solviden-linjen.

I dag opdager vi i Ikea madforretninger økologiske menuer. Målet med samarbejdet mellem den svenske kæmpe og WWF er at fremme en mere bæredygtig diæt. På denne måde kan du ud over at beskytte miljøet nyde de delikatesser, der fås med naturlige teknikker fra de naturlige områder beskyttet af Panda.

Der er i øjeblikket fem vigtigste WWF-oaser, hvor produkterne kommer fra:
den regionale reserve i Penne-søen (Abruzzo), oasen i Orbetello-lagunen (Toscana), den regionale naturreservat i Bosco di Vanzago (Lombardiet), den naturlige reserve i Monte Arcosu (Sardinien) og den regionale naturreservat i saltvand af Trapani (Sicilien).

Dette initiativ, fremmet af WWF og Ikea, som helt sikkert vil kunne samle en masse support også i betragtning af de meget overkommelige omkostninger. Det vil derfor være muligt konkret at bidrage til beskyttelsen af ​​biodiversiteten ved kun at vælge et første kursus i restauranten i butikken til kun tre euro.

De produkter, der bruges til at fremstille de fem første retter, der tilbydes i menuen, vil være stavet pasta og "Lands of the Oasis”Og forskellige grøntsager og oste fra økologisk produktion. Snart vil WWF lancere sin nye webplatform kaldet "mad", Dedikeret til bæredygtig ernæring. Indenfor finder du forslag og indikationer til valg af naturlige produkter med lav miljøpåvirkning.

I mellemtiden anbefaler WWF 5 enkle regler for en virkelig grøn diæt:

  • køb lokale og sæsonbetonede produkter
  • reducer kødforbruget, se hvordan du udskifter kød i din kost
  • vælg ikke truede og små fisk
  • reducere madspild, find ud af, hvordan du reducerer det
  • undgå alt for forarbejdede fødevarer rig på fedt, lær at udskifte dem i din kost


Video: What we argue about. JapaneseAmerican marriage (December 2021).