Søgninger

Kyoto mål, for at redde Italien er skovene


Der tales meget om grøn økonomi, bæredygtig udvikling, men hvad er det? forholdene i de italienske skove? Heldigvis er dataene ikke alarmerende, tværtimod, i de senere år har der været en stigning i grønne områder, resuméet? Tolv milliarder træer dækker en tredjedel af det italienske territorium. Træerne vil være i stand til at redde Italien fra enhver sanktion, der er tildelt, hvis de mål, der er fastsat af Kyoto-protokollen.

Væksten er registreret i de sidste 20 år med en stigning på omkring 1,7 millioner hektar og nåede over 10 millioner og 400 tusind hektar overflade. Dataene blev rapporteret af National Inventory of Forests and Carbon Sources of State Forestry Corps. Det videnskabelige team fra Rådet for forskning og eksperimenter i landbruget, Forskningsenheden for skovovervågning og planlægning af Trento deltog i analysen.

Tolv milliarder træer vil være i stand til at tilbageholde en mængde kulstof svarende til 1,2 milliarder ton tons svarende til 4 milliarder ton CO2. Populær tro ser i arboreal og buskvegetation (blade og stængler), det meste af akkumulering af CO2, denne tro fjernes af de rapporterede data i Rom i nærværelse af Mario Catania, minister for landbrugs-, fødevare- og skovbrugspolitik, Corrado Clini, Minister for miljø og beskyttelse af territoriet og havet, Cesare Patrone, leder af State Forestry Corps og Giuseppe Alonzo, formand for Rådet for forskning og eksperimenter inden for landbrug.

Ifølge rapporten fra de førnævnte insidere tilbageholdes 58% af kuldioxid i jorden, mens "kun" 38% akkumuleres i buske og løv. De resterende 4% akkumuleres i planterester og dødt træ. Det betyder, at kulstof indeholdt i jorden er over 700 millioner tons. Det er derfor, det er vigtigt at gennemføre politikker for at beskytte skovområde Italiensk.

Skovjord er vigtig af to grunde: på den ene side arbejder de for at beskytte det hydrogeologiske forsvar, på den anden beskytter de os mod klimaændringer absorberer CO2. For ikke at nævne den afgørende rolle, de spiller for at beskytte biodiversitet.

”De italienske skove, som naturlige kulstofbeholdere - understreger Forestale - spiller en grundlæggende rolle for at nå det mål, der er fastsat i Kyoto-protokollen, et bindende operationelt instrument i De Forenede Nationers rammekonvention om klimaændringer, resultatet af miljøkonferencen i Rio de Janeiro 1992 ″.

Det Kyoto-protokollen sigter mod at reducere drivhusgas udledning på globalt plan. Italien skal bidrage med sit skovklædte område og med drivhusgasnedskæringerne knyttet til industri-, mobilitets- og energisektoren. I denne henseende er der tildelt incitamenter til vedvarende energi, der bærer navnet "Kyoto-fonden", men så meget arbejde at gøre: du skal arbejde på flere fronter og Italienske skovklædte områder de spiller en afgørende rolle.

Italien er tæt på at nå de mål, der er sat med Kyoto-protokollen, der startede i januar 2008, indtil nu har der været en samlet reduktion af drivhusgasser på 5,4%. Målet er 6,5%, og ifølge Skov, vil det være muligt at nå det takket være de italienske skovklædte områder. Skove har ikke kun økologisk, men også økonomisk betydning. Målet skal være nået ved udgangen af ​​2012 og ifølge beregningerne af Kyoto-protokollen, skovkulstofkomponenten kvantificeres til ca. € 1-1,5 mia. for perioden 2008-2012.

Med andre ord tak til skove Italien vil spare penge og undgå de mulige sationer på grund af den manglende opnåelse, der er fastsat af Kyoto-protokollen.Video: ARC Academy Shinjuku Japanese Language School アークアカデミー新宿 - Presented by Go! Go! Nihon (Juli 2021).