Økoturisme

Økoturisme: italienernes foretrukne destinationer


Italien har alle kortene på bordet for at skubbe mere og mere mod bæredygtigt landbrug og turismekompatibel: territorium, landskab, historie, kultur, mad og traditioner er den reelle merværdi af Made in Italy. Bondegårde og jeg naturparker.

I henhold til de data, der er præsenteret af Coldiretti og Touring Club der er en vækst af bæredygtig turisme, med en omsætning på 100 millioner om året i strukturer, der ligger inden for de beskyttede områder. I Italien er der 25 nationalparker, men alt i alt er der blandt regionale parker, oaser og beskyttede områder hele 871 parker, ca. 10% af hele halvøens område.

Når man vælger et turistmål, har tilstedeværelsen af ​​naturalistiske og landskabsskønheder en forekomst på 55% efterfulgt af kultur, kunst og historie (49%), afslapning (33%) og underholdning (22%).

SE FOTOER AF DREMMÅL

Valget for dem, der elsker natur og landskaber, falder på Trentino Alto Adige mens for dem, der elsker kunst, mad og vin, er der Toscana, hvor vi har rapporteret den skønhed og komfort, der tilbydes af landdistrikterne, men ekstra luksuriøs af Castello Vicarello.

Sicilien viser sig at være den bedste region for typiske landbrugsfødevarer, Emilia Romagna til den bedste værdi for pengene, og Lombardiet er etableret for sit kulturelle valg. Andre data fra Italiensk Touring Club bekræfte, at agriturismer registrerede en konstant stigning mellem 2000 og 2010, og over 50% kom fra hele grænsen.

Samarbejdet mellem bæredygtigt landbrug, som beskytter kvalitet og ikke skader landskabet, og a etisk turisme som har tendens til at respektere territorierne, kan tillade landbrugsudvikling af kvalitet og trivsel og økonomisk vækst i italiensk turisme.

SE FOTOER AF DREMMÅL


Video: Det ægte Italien- Livorno (December 2020).