Vejledninger

Sådan bruges grillen


Mellem jubilæer, lange weekender, helligdage og godt vejr er muligheden ret til at gå ud og blive i den friske luft. Klimaet tilskynder brugen af ​​åbne rum til at arrangere fester, middage og picnic, derfor brugen af grill det er nu et ritual.

En picnic med grill vil kun øge glæden ved at være udendørs. Og husk altid, organiser din grill udendørs sikkert og kun i de udstyrede områder. Kort sagt, vi opfordrer dig til at være særlig opmærksom på din sikkerhed og miljøbeskyttelse. Under alle omstændigheder er reglerne for ansvarlig grillning få, vi minder dig om nogle:

  • Det er bedst aldrig at bruge alkohol, benzin eller naphtha til at tænde flammen i kulgrill; det er bedre at bruge specifikke produkter, der er anbefalet af producenten, eller hjælpe dig selv med tørre kviste eller avis.
  • Undgå at bruge lighter til gasgrill
  • Anbring værktøjet på en stabil måde og derfor beskyttet mod vindstød.
  • Anbring ikke grillen i nærheden af ​​vægge og planter.
  • Efterlad aldrig gaslightere i nærheden af ​​gløderne.
  • Brug altid ovnhandsker.
  • Undgå brug af syntetisk og flagrende tøj.
  • Brug specielle redskaber til at arrangere mad på grillen: almindeligt bestik skal strengt undgås

Til trækulgrill: kog kun mad, når flammerne er i live, og når der er skabt en glødeseng i bunden af ​​grillen.

  • Sluk aldrig med vand: brazeren kan blive beskadiget. Vi sørger for, at det slukker naturligt.
  • Tænd ikke ilden, når en stærk vind blæser: gnisterne kan forårsage brand;
  • foretrækker trækul frem for træ
  • sidste regel, men den vigtigste: hold børn væk og hold en spand vand eller en lille ildslukker lige ved hånden.


Video: Flæskesteg -- sådan steger du den (December 2021).