Søgninger

Farlige produkter fremstillet i Kina


En ud af to farlige produkter er lavet i Kina, den anden af ​​europæisk oprindelse. Dette er resultaterne af omhyggelige analyser udført med det hurtige informationssystem Rapex som undersøger i farlige produkter andet end mad.

Legetøj og tøj er i farligere produkter. EU udnytter et kaldet kontrolsystem Rapex, takket være det i farlige produkter de kan identificeres og straks fjernes fra markedet. Det ville nu være nødvendigt at intensivere samarbejdet med tredjelande, især at indlede bilateralt samarbejde med Kina for at udvikle en omfattende lovgivningspakke om produktsikkerhed og markedsovervågning.

Hvor kommer jeg fra farlige produkter?
-Kina. Kina forbliver på førstepladsen, faktisk mere end halvdelen af ​​de meddelelser, systemet rapporterer om Rapex vedrører produkter af kinesisk oprindelse.
-Europa. 19% af anmeldelserne vedrørte produkter af europæisk oprindelse. Mere præcist drejer det sig om 293 anmeldelser om 44 produkter af fransk oprindelse, 43 produkter fra Tyskland og 32 produkter lavet i Italien.
-Andre lande og ukendt oprindelse. 15% af farlige produkter det kommer fra ikke-europæiske lande, der ikke er Kina, og 8% er af ukendt oprindelse.

Hvad er farlige produkter?
Der skal gives øje med de små børns sundhed, dvs. farlige produkter ikke-fødevareprodukter er hovedsageligt tøj og legetøj, men også kosmetik og elektroniske produkter.

Beklædning og tekstiler er de, der er mest udsatte, faktisk 423 meddelelser vedrørte risikoen for kvælning og irritation. Systemet Rapex indsendte 324 underretninger om legetøj, der i det væsentlige er farlige på grund af kvælningsrisiko. Lad os huske tilfældet med legetøj lavet i Kina der brugte spraymaling, der var meget skadelig for menneskers sundhed og miljøet.

171 notifikationer vedrørte motorkøretøjer for risiko for personskade og elektrisk udstyr med 153 meddelelser om risikoen for elektrisk stød. Mellem farlige produkter vises i kosmetik med 104 meddelelser til kemisk risiko. Disse tal svarer til 74% af alle meddelelser, der blev foretaget i 2011.Video: Kinas historie del 1 - oldtiden og de første dynastier (Juli 2021).