Genbruge

Coca Cola og genbrugsflasker


Ved du, hvad disse store reagensglas på billedet er? Dette er plastkernen, der i slutningen af ​​behandlingen har form af en 50 cl flaske. Sådan er det i fabrikker Koks produktionscyklussen begynder, og hvis du mener, at en plastflaske ikke kan genbruges, tager du fejl. Der Koks vil vise dig nøjagtigt det modsatte!

SE VIRTUEL TUR FOR COCACOLA-VIRKSOMHEDEN

Under besøg på nogle af virksomhederne Koks, det første, der fangede mit øje, var behandlingen af flasker. Først fremkom de som enkle plastflasker, dernæst modelleret med varme, de antog deres sædvanlige form. I dag Koks er Plast Eco de starter et projekt for at spare årligt 33.500 tons kuldioxid det betyder, at de skadelige emissioner fra ca. 15.700 biler vil blive elimineret!

Projektet startede i Storbritannien og vil behandle alle spørgsmål i forbindelse med genbrug. Initiativet vil reducere den negative indvirkning, som plastemballage har på miljøet, ved at fremme brugen af ​​genanvendelige og økologiske produkter.

Flasken er fremstillet af jomfrueligt materiale, forbrugeren drikker indholdet og smider det med den passende samling, inden for seks uger vil den samme plastik have startet sin anden livscyklus. Dette kan betyde, at den samme plastik, der var til stede ved åbningsceremonien for de olympiske lege i London, også kunne være til stede i finalen! Planten af genbrug Lincolnshire tager sig af alt dette.

SE VIRTUEL RETUR FOR COCACOLA-VIRKSOMHEDEN

Med en investering på 5 millioner pund, Koks vil fordoble produktionen af ​​genbrugte PET-flasker. Projektet vil sikre, at det PET-materiale, der anvendes af Koks til produktion af flaskerne genbruges den 25%. Tidligere havde Coca cola allerede startet PET-plastik opsvingskampagner, men med denne operation fungerer værkerne af genbrug vil fordoble.


Video: Coca-Colas Corporate Takeover Of Mexico (December 2021).