Søgninger

Husholdningskemikalier i fare for kræft


Almindelige kemikalier, der findes i husholdningsprodukter, kan være årsagen til medicinske lidelser som kræft, nedsat fertilitet og fedme. At sætte os på vagt erDet Europæiske Miljøagentur (AEA) med en undersøgelse offentliggjort sidste torsdag.

L 'Det Europæiske Miljøagentur det har ikke udstedt noget forbud, det har kun advaret om, at der er behov for at intensivere kontrollen for bedre at kunne analysere fem klasser af kemikalier, herunder ftalater. Sådanne stoffer findes ofte i pesticider men ikke kun. Talrige farlige kemikalier anvendes i vid udstrækning i kosmetik og er til stede i solcremer og p-piller.

EØS sagde, at der i de seneste årtier har været en "betydelig vækst" af adskillige sygdomme som bryst-, prostata- eller mandlig infertilitet og diabetes. Denne stigning, som forskerne fraAEA, kunne være relateret til øget eksponering for formodede risikofaktorer. Med andre ord betyder det spredning af sådan kemiske stoffer det kan være årsagen til stigningen i kræft, diabetes og andre sygdomme såsom fedme.

Agenturet sagde, at forbindelsen mellem nogle sygdomme og disse kemikalier nu var fuldt etableret. Disse stoffer er defineret "hormonforstyrrende stoffer ", netop fordi kemiske forbindelser kan ændre det fysiologiske endokrine system. Ifølge EØS kan man ikke rette fingeren mod et enkelt stof. Skaden ville være forårsaget af den såkaldte "cocktail effekt", Eller fra samtidig brug af flere stoffer.

Efter en sådan optagelse er det altid mere praktisk at bruge naturlige midler både til rengøring af huset og til pleje af sig selv og haven. Der er flere naturlige midler, her er nogle eksempler for at minimere brugen af ​​kemikalier.
-Hvordan man holder myrer væk på en naturlig måde
- Naturlige midler mod acne
- Vegetabilske macerater til helbredelse af planter
–Sådan rengøres huset på en økologisk måde
–Sådan fjernes parasitter på en naturlig måde

Resultaterne uddybet afAEA blev afsløret i en rapport med titlen "Virkningerne af hormonforstyrrende stoffer på dyrelivet, mennesker og deres omgivelser". Disse kemikalier ud over at forårsage en miljømæssig påvirkning negativt, ville de skade dyrelivets sundhed og næsten helt sikkert menneskers sundhed også.Video: 17-ÅRIGE BJØRK MØDER DONOREN, DER REDDEDE HENDES LIV #KNÆKCANCER (Juli 2021).