Søgninger

Italienske strande et skridt væk fra europæisk ekspertise


Vil du have sommer? Bedre at vælge de italienske strande til helligdage 2012! Det Europæiske Miljøagentur afviser Italien for luftkvaliteten, men fremmer det fuldt ud, når det åbner op for strande! Rapporten fra 2012 er klar, støvlen på 7.000 km kyst er mere end velegnet til svømning.

Med sine kyster bidrager Italien med 35% af badekystene på hele det europæiske kontinent. Efter undersøgelse af badning Italien forfremmes med en høj score. Det er også synligt på kortet ovenfor. I fluorescerende grønt er der lande med mere end 90% af områderne med fremragende sundhed, i pastelgrønt finder vi de lande, der har fremragende områder mellem 80 og 90%, blandt disse lande er der Italien med en procentdel af godt helbred 82,3%.

I orange er der dem, der næppe når tilstrækkelighed med en procentdel mellem 60 og 80%, mens der i rødt er lande med en lav badningunder 60%. Italienske strande har fremragende sundhed, men i fremtiden vil det være nødvendigt at beskytte floderne, fordi risikoen for forurening vokser.

For næste sommer er det bedre at undgå Frankrigs strande, der tildeles en procentdel på 60,8%, lidt over tilstrækkeligheden. Okay i Italien, måske dykker du ned i vandet i den smukke Amalfikysten eller Cypern, Malta og Kroatien! Holland, Bulgarien og Belgien udsat.

Italien med mere end 7.000 km kystlinje udgør ca. 35% af badekysten på hele det europæiske kontinent. Strande betyder, at turisme og turisme bidrager med 13% af BNP. At kunne prale af sunde strande betyder at være i stand til at stole på en god turistøkonomi, der er afgørende i denne delikate fase, hvor genvækst desperat søges.Video: Apulien Syditaliens glemte hæl (Juli 2021).