Opskrifter

Fyldt courgetteopskrift


Sommeren kommer, og vores borde er farvet med frugt og grøntsager med de mest forskelligartede smag og ernæringsmæssige egenskaber. Blandt disse skiller courgetterne sig ud, hvor de gule og klokkeformede blomster om sommeren åbner. Spiselig er også blomsten, som forkert kaldes squashblomst.

De er gode kilder til kalium, vitamin A, vitamin C, carotenoider som lutein og zeaxanthin, vitamin E og folinsyre.

Takket være deres reducerede kalorieindtag er kun 18 kcal pr. 100 gr courgette bruges ivægttab kostvaner: de er lavt i salt, har ikke fedt, meget få kulhydrater og proteiner. De fremmer også søvn, slapper af i sindet og kan yde stor støtte i tilfælde af generel utilpashed og træthed.

For at genkende en for nylig plukket courgette skal du bare holde pause på blomsten, der skal være hævet, levende, fastgjort til stilken og uden nogen form for rynke. Når de er købt, kan de opbevares i køleskabet i 5 til 7 dage, så længe de placeres i den nederste grøntsagsskuffe, hvor de holdes friske.

Det courgette de egner sig til adskillige forberedelser, der spænder over alle kurser. Den runde courgette er den mest anvendte i køkkenet til opskrifter med fyld. Der opskrift i dag er dedikeret til den runde courgette. Så her er en meget velsmagende courgette fyldt med grøntsager og provolon

Ingredienser til 6 personer

  • 6 runde zucchini gram 200 hver
  • Provola 200 gram
  • Grønne bønner 150 gram
  • Kogt kartoffel 80 gram
  • Revet parmesan
  • Mint
  • Løg
  • Ekstra jomfru oliven olie
  • salt
  • peber

Efter at have vasket dem grundigt, skal du fjerne hætten vedcourgette. Grav dem, tøm papirmassen (som du vil holde til side) og kog dem i 8 'i kogende vand med en spiseskefuld olie. Afløb, krydre med peber og olie. bag dem derefter på en tallerken smurt med olie ved 180 ° C i ca. 10 '. Rengør de grønne bønner og kog dem i kogende vand i 8-10 '.

Steg halvdelen af ​​det hakkede løg i et slør af olie, tilsæt halvdelen af ​​den hakkede courgettepulp og efter 2 'også de grønne bønner. Salt let og sauter alt i nogle få øjeblikke. Efter fjernelse af grøntsagerne fra varmen tilsættes provolonen, en skefuld parmesan og lidt finhakket mynte. Mos kartoflen og fordel den jævnt på bunden afcourgetteTilsæt blandingen af ​​grøntsager og provolon og bages på et bageplade smurt med olie ved 180 ° C i ca. 15 '. Fjern courgetterne fra ovnen, server og pynt med deres hætter.



Video: Bibimbap 비빔밥 u0026 Dolsot-bibimbap 돌솥비빔밥 (September 2021).