Nyheder og begivenheder

Touring Club Italiano mester for bæredygtighed


DetGreen Globe Banking Ad Honorem Award 2012 blev tildeltItaliensk Touring Club for fortjenesten at kunne repræsentere principperne for miljømæssig bæredygtighed og beskyttelsen af ​​landets natur- og landskabsaktiver gennem sine aktiviteter.

DetGreen Globe Bank Ad-Honorem Award blev etableret i 2010 med det formål at styrke folks, organisationers eller nationale og internationale institutioners forpligtelse over for beskyttelse og respekt for miljøarven i tråd med idealerne for bæredygtig udvikling, der ligger til grund for initiativet. Tidligere udgaver af Ad Honorem-prisen blev tildelt Legambiente i 2010 og til State Forestry Corps i 2011.

General Manager for Italian Touring Club, Fabrizio Galeotti, siger: ”Jeg takker og byder velkommen til denne pris med entusiasme og stolthed, som er særlig vigtig for Touring, en anerkendt miljøforening. I mere end et århundrede har bæredygtighed flyttet de valg, Touring har foretaget med hensyn til territoriet og miljøet gennem en blid og ikke-invasiv tilgang til landskabet for at bevare vores landskab, naturlige og kunstneriske arv ".

Touring Club Italiano er en gratis og privat forening grundlagt i 1894, som i mere end hundrede år har været engageret inden for turisme, kultur og miljø med aktiviteter, der har til formål at tilskynde til og støtte bevidst og ansvarlig adfærd gennem formidling af en kultur rejse baseret på værdierne for deling, forhold, respekt.

Prisen vil blive indsamlet af TCI General Manager på den 6. Green Globe Banking Conference, der vil behandle emnet Fra CSR til Green Banking gennem innovation, incitamenter, nye færdigheder: hvordan man skaber økonomisk værdi gennem bankernes miljøansvar og afholdes i Milano via San Paolo 12 i det historiske hovedkvarter for Banca Popolare di Milano i den suggestive Sala delle Colonne i Palazzo Corio Casati den 14. juni.

Deltagelse i konferencen er gratis efter registrering via hjemmesiden www.ggbanking.it

Redigeret afMichele CiceriVideo: Parco cicloturistico dei navigli - Touring Club Italiano (Juli 2021).