Bio-bygning

Det miljøvenlige hus til en lav pris


Dette hjem ligger i McMinnville og har vundet prisen Energy Star 2011 som årets nordvestlige hjem. Det kan defineres som et udstillingsvindue for alle miljøvenlige foranstaltninger, og vi kan tale om tilgængelig grøn bygning. Den imødekommende økologisk hus er spredt over et areal på 1.287 kvadratmeter, og dets stærke side ud over materialerne erenergieffektivitet.

Huset er prissat til $ 139 per kvadratfod, omkostningerne er relativt lave, fordi designerne har besluttet at arbejde alene og sigte modenergieffektivitet uden hjælp fra særlig avancerede teknologier.

SE FOTOERNE I COZINE CREEK COTTAGE

Huset kaldes Cozine Creek Sommerhus og blev designet og bygget med en dobbeltvægget ramme og andre brugervenlige materialer designet til at reducere varmespredning (se fotogalleri). Huset blev bygget med en dobbeltvæg og for at sikre varmeisolering blev der tilføjet et glasfibertag til dette.

Strategier forenergieffektivitet inkluderer isolering af alle vinduer, revner og "syning", Selv taget var isoleret, og der blev lagt stor vægt på indretningen. Alle apparater i huset nyder mærket Energy Star. Belysningen er strengt LED, og ​​der er installeret en varmegenvindingsventilator og et varmelegeme, der er optimeret til vandstyring. Til opvarmning og køling er huset udstyret med en kontrolenhed placeret i badeværelset loftet. Fra dette centrale panel er der forskellige rør, der bringer varm eller kold luft gennem hele huset.

SE FOTOERNE I COZINE CREEK COTTAGE

Huset Cozine Creek Cottage det blev malet med bæredygtig maling (no-VOC), og overfladerne blev også lavet med materialer fri for formaldehyd og andre forurenende materialer. Gulvet var lavet af naturligt bambustræ, alle vandhaner økologisk hus de kan prale af et lavt flow-system for at reducere vandspild. At tage sig af arbejdet var "kælderrygg tilpassede hjem"Fra Oregon.

SE FOTOERNE I COZINE CREEK COTTAGE

Fotos med tilladelse: Cellar Ridge Custom Homes.Video: SKRALDER MAD FOR KR. Skraldevlog (December 2021).