Transport

Elektrisk speedbåd


En miljøvenlig motorbåd? Hvorfor ikke?! Hvem sagde, at vand og elektricitet ikke kommer overens? De elektriske drivlinjer, der er vedtaget af lederne af mobilitet, er blevet redesignet og tilpasset til at udstyre en lille båd gør det lydsvagt og har lav miljøpåvirkning.

Det er tid til ferie, men med augustferien er strandene meget overfyldte! Hvad er bedre end at flygte fra kaoset ved kysten for at skubbe af med en fantastisk elektrisk båd, lille, økonomisk og kompakt. Dette er Hammacher Schlemmer, designet til at bære en totalvægt på 250 kg. Ideel til to voksne eller til underholdning for de yngste.

Den er produceret i en begrænset udgave og er udstyret med en to-bladet propel drevet af en 12 volt elektrisk motor. Sejlhastigheden er fire miles i timen, en meget langsom bevægelse, der gør det muligt for batterierne at garantere en konstant køretur i op til seks timer.

L 'elektrisk båd den er udstyret med liggende sæder, polstret med dun og dækket af vinyl for at modstå vand og andre atmosfæriske stoffer. Bådens kabine er indrettet med det væsentlige og har drikkeholdere i rustfrit stål, kromlister og mahogni-finish, der dekorerer hele glasfiberstrukturen.

For at køre skal du blot betjene håndtaget placeret i højre kant af strukturen. L 'elektrisk bådLigesom en bil er den udstyret med bakgear og forskellige køremåder. Bekvemmelighederne mangler ikke med 120 watt spealere med et lydsystem, der kan forbinde en iPod til andre multimedieenheder. Af dette elektrisk båd der er også en enkelt-sæders version, men det er bestemt sjovere for to! For mere information og at købe, skal du bare besøge den officielle side af Hammacher Schelmmer.


Video: Både i Bella: Mirka Scandinavia polering til din båd (December 2021).