Søgninger

Bæredygtig energi for alle


Rio + 20, topmødet for bæredygtighed, har skuffet forventningerne hos mange, men mens mange er beslaglagt af pessimisme, fremhæver vi ordene fra FN's generalsekretær, Ban-ki Moon, som under åbningen af Rio + 20 han opfordrede FN til at tale om programmet Bæredygtig energi for alle.

Mere end 50 regeringer har lanceret nye strategier forren energi og endda private investorer er forpligtet til at nå programmets mål for at fordoble produktionen af ren energi og øge energieffektiviteten. Programmets endelige mål Bæredygtig energi for alle? Gør elektricitet tilgængelig selv i de mest afsidesliggende områder og gør det inden 2030.

DET fossile brændstoffer de er blot et overgangsmiddel, og FN's sekretær har opfordret lande til aggressivt at forfølge målet. "Jeg har ofte sagt, at bæredygtig energi er den gyldne tråd, der fletter økonomi, miljø og egenkapital "Ban-ki Moon sagde i sin hovedtale Rio +20.

Det "grøn vækst”Tilbyder det ideelle kompromis mellem fremskridt og miljøbeskyttelse. Styrker økonomien og reducerer forbruget; giver muligheder for energiudvinding fra affald, letter bortskaffelse og investering i bæredygtighed det betyder at dyrke en uendelig række fordele, der har en positiv indvirkning på den globale økonomi og miljøet.

Programmet Bæredygtig energi for alle det vil se konkrete fordele, der påvirker forskellige sektorer, fra hver borgeres daglige liv til industrielle virkeligheder. Dette understøttes af generalsekretær Moon. Der grøn økonomi det er vigtigt at komme ud af fattigdom og beskytte miljøet.

Omkring 1,3 milliarder mennesker har ikke adgang til elektriske tjenester, mens 2,7 milliarder mennesker bruger træ, snavsede brændstoffer eller endda dyrerester til opvarmning og madlavning. Det "grøn vækst”Lyser håbet for verden. Det betyder større egenkapital, men også job, innovation, ren luft og mere beboelige byer.Video: Ikke i min have - regler for spillet om bæredygtig energi (December 2021).