Søgninger

Mennesket er forfatter til naturens ondskab


Fotografen Nicolas Wickström besluttede at fange dyremishandling under en "nyt lys", Denne gang vil linsens centrum ikke være levende aber eller underernærede hunde, motivet er mennesket og billederne er høje følelsesmæssig indflydelse.

SE FOTOER AF NICOLAS

Der er utallige undersøgelser, der beviser følsomheden af dyr. Dyr, ligesom mennesker, er sansende væsener, der er i stand til at føle smerte, udtrykke følelser og udvikle en vis intelligens. På trods af dette fortsætter episoder med misbrug, reelle vederstyggeligheder.

Det dyremishandling de sker hver dag og overalt: i folks hjem, mellem laboratorievæggene, inden for væggene i en ring til hundekampe ... men de sker også, hvor vores fantasi ikke når: i regioner, der tilsyneladende er uspolerede; her kommer misbruget i form af global opvarmning.

SE FOTOER AF NICOLAS

Det mest trivielle eksempel er ved at bore i Arktis, der truer bjørne, sæler og mange andre dyr. Hvad så med trawl, tun og de mange marine arter hærget af forurening, der har nået forurenende tal? En anden pest i vores århundrede er intensivt landbrug, dyremishandling ed skadelige emissioner for miljøet. Mennesket er arkitekten for naturens ondskab. Lad os se det i fotogalleriet af Nicolas Wickström.

SE FOTOER AF NICOLASVideo: Knud Romer taler om naturen ude i naturen (Juli 2021).