Transport

Paris, fremtidens busstoppested indviet


Mens du venter på, at den næste bus skal passere, kan du tage en snack i baren, læse en bog eller planlægge din rejse. Alt dette mens du opholder dig komfortabelt på busstoppested intelligent. Allerede virkeligheden i Paris.

Dem, der ofte bruger offentlig transport han ved godt, at ventetid undertiden kan være nervøs, især i nogle byer, hvor ledelsen af offentlig transport det er ikke det bedste, og trafikbelastning kan medføre betydelige forsinkelser. Hvad hvis ventetiden blev et rigtigt rekreativt og nyttigt øjeblik?

  • drage fordel af et gratis wi-fi hotspot
  • se bøgerne i et mini-bibliotek
  • drik en kop kaffe på "busstoppestang
  • lej en elektrisk cykel
  • har adgang til kvarteroplysninger
  • planlæg resten af ​​din rejse

Vi snakker meget om optimere ikke-vedvarende ressourcerfaktisk er vores tid også en ikke-vedvarende ressourceSå hvorfor spilde det stående på et stop og vente på den næste bus? RATP (Régie Autonome des Transports Parisiens), der er ansvarlig for parisisk transport, har skabt det, der er blevet døbt som "fremtidens busstoppested“, Et futuristisk busstoppested.

Stationen er blevet beskrevet som en "sted for social innovation", Det er Diderot stopper. Dette tilbyder en række tjenester, der går langt ud over en bænk og et display til konsultation af busplanerne. Ved Fremtidens busstoppested du kan leje en elektrisk cykel, få adgang til adskillige oplysninger om offentlig brug, gratis wi-fi, lej en bog og nyd en snack og en kop kaffe i en dejlig kloster. Busstoppestedet skal tilskynde til socialisering.

Det er ikke første gang, at Paris beskæftiger sig med "busstoppesteder ", i december 2010 samarbejdede byen Paris med IKEA for at gøre 12 busstoppesteder lettere. I dette tilfælde er stopene beriget med sofaer, hylder, belysning og andre dekorationer. Der Fremtidens busstoppested blev skabt af bydesigner Marc Aurel.Video: Team Rynkeby Dox: skoleelever er klar til Team Rynkeby Skoleløbet (September 2021).