Opskrifter

Pasta og grøntsagssalat


Med varmen foretrækkes de grøntsagssalater: de er friske og sunde retter, men hvad nu hvis vi ikke ønsker at opgive pasta? L 'pastasalat det kan vise sig at være en fremragende løsning. Især om sommeren, når grøntsagerne er rigelige.

L 'pastasalat det er en fremragende enkeltret, der tilbyder os mange løsninger: det er en nærende første retter, nem at tilberede og på samme måde erstatter den også den anden. I dag anbefaler vi en opskrift der kombinerer grøntsager med fornøjelsen af ​​pasta. Rig på smag men let.

Pasta salat opskrift. Ingredienserne til 6 personer

  • 500 gr. af hård hvede pasta (sommerfugle anbefales)
  • 1 fod grøn salat
  • 1 grøn salat tomat
  • 1 gul peber
  • 1 stor gulerod
  • 1 stang selleri
  • 2 spiseskefulde kapers
  • 2 spsk rosiner
  • 1 rødløg
  • 1 blandet flok basilikum og persille
  • Salt efter smag.
  • ekstra jomfru oliven olie
  • balsamico
  • 1 grønt æble

Pasta salat opskrift. Forberedelsen
Vask alle grøntsagerne godt og skær dem i små terninger. Skær løg i skiver. Skær salaten lille.
Kog pastaen i saltet vand og afkøl den under rindende vand. Tøm godt, tilsæt 2 spiseskefulde olie og bland.
Tilsæt alle grøntsager, der er skåret i små stykker, kapers, hakket persille og basilikum hakket manuelt.
Salt og krydre med olie og 2 spsk balsamico.
Anbring den i en lufttæt beholder og afkøles.
Vent mindst tolv timer før servering. Tilsæt æblet skåret i små stykker lige før servering.

Foto fra ilquadernodellericette.it


Video: Lækker Cremet Pastasalat Med Skinke - One Kitchen DK (September 2021).