Søgninger

Atlas for små kommuner


Jordskred, laviner, oversvømmelser... Hvilke kommuner er mest udsatte? Hvad med de sikreste regioner? Det hydrogeologisk risiko resulterer i jordskred og andre fænomener, hovedsagelig på grund af jorderosion. Dette fænomen påvirker de små byer i Italien for 48,3%, der ligger i næsten alle regioner.

Ifel præsenterede den såkaldte "Atlas for små kommuner”Og de rapporterede data er allementi: 3907 små enheder er i fare for jordskred, oversvømmelser, laviner og erosioner. Ved at analysere de data, der er indsamlet af Legambiente er Istat det kan ses, at region, der er mest udsat det er Aostadalen, hvor 73 kommuner er i fare, kun hovedstaden i Aosta er i sikkerhed. I modsætning hertil sikrere region er Sardinien, mens den er på andenpladsen med hensyn til hydrogeologisk sikkerhed Veneto finder sted.

L 'Atlas for små kommuner det handler ikke kun om hydrogeologisk risiko, emnerne er mange fra demografiske fænomener til indkomst og kunne bestemt ikke gå glip af dem vedvarende energi. Atlaset viser, at i 2012 med "i alt 7708 kommuner er 5.312 kommuner med op til fem tusind indbyggere, der har en solcelleanlæg". Tendensen til solceller det får sig til at føle sig stærkere og stærkere. 339 små kommuner har installeret anlæg til produktion af ren energi på ejendomme, der ejes af institutionen, er de mest dydige regioner:
Ligurien med 95 små kommuner
Piemonte med 38 små kommuner
Veneto med 36 små kommuner


Video: Recess with Liza Koshy and Kevin Hart (December 2021).