Diæter

Sommersalat: ikke altid en let skål


Maven ned med salater? Dette er ikke altid tilfældet ...

Mere end en sommerret det salater Jeg er en skål før sommerenaf den periode, hvor vi forbereder os på kostume montering forsøger at slank mave, hofter og balder. Det er imidlertid forkert at indlæse dette enkelt kursus med sin variable kalorieværdi med slankende kræfter, som det næsten altid ikke har, især når salaten bliver salat og indeholder lidt af alt i køleskabet.

En anden risiko forsalat ved middagstid er, at man ikke tilfredsstiller nok og indeholder for mange salte, to ting, der på den ene side antænder ønsket om kulhydrater og på den anden side favoriserer stagnationen af ​​væsker i kroppen. L 'mæthedsindeks det er vigtigt, ligesom balancen mellem forskellige proteiner, lipider og kulhydrater.

Hvem bliver ikke drillet af en dejlig salat med raket, tomat, bresaola og mozzarella? Velsmagende uden tvivl, men også rig på kalorier og svært at fordøje. Bresaola og mozzarella er lette i sig selv, men deres proteiner af forskellig oprindelse begå fordøjelsesprocessen og hold tilbage stofskifte. Desuden er saltindholdet ret højt, og tilføjelsen af ​​mere forværres situationen. Trangen til brød bliver næsten uimodståelig. Hvem føler en kost bør undgå en sådan tallerken eller rette den: kun bresaola eller kun mozzarella (eller parmesan), sesamolie i stedet for salt, let kompensationsmiddag.

Med æg, tun og mange grøntsager er salaten allerede bedre. Igen er dette proteiner af forskellig oprindelse - æg og fisk - men saltindhold den er lavere og mæthedsindekset højere, især hvis salaten ledsages af tomat, grønne blade, løg og nogle kapers. Et par spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie til dressing, og du kan også forkæle dig selv med lidt mayonnaise, helst en hvid yoghurtsauce.

En rigtig stor salat lys på samme tid mættende den er kun rig på grøntsager og hvorfor ikke i frugt. Tomater, courgetter, peberfrugter, selleri og ærter kan ledsages af fersken skåret i små stykker med en dressing af hvid yoghurt og olivenolie, alt sammen smagsfuld med purløg. Ledsaget af et par skiver fuldkorns sort brød er denne salat en perfekt sommerret.Video: Sommersalat med pinjekerner (December 2021).