Arbejder

Napoli, hjertet af den grønne økonomi


Syditalien er i stigende grad interesseret i Grøn økonomi: der er mere end 8.000 virksomheder i Campania-regionen interesseret i den mere bæredygtige side af økonomien, der vender blikket mod kilder til ren energi. Dette blev annonceret af ANEA, det napolitanske energi- og miljøagentur.

Interesse i grøn økonomi den vokser i hele Italien, men i det sydlige Italien vokser den over det nationale gennemsnit. Den sydlige interesse for vedvarende energi bekræftes af tallet, der ser i alt godt 100.200 virksomheder potentielt interesserede i Grøn økonomi i Italien kommer så mange som 30% fra syd og 8% (8.338 virksomheder) fra Campania.

Napoli viser sig at være et glimrende udgangspunkt for udviklingen af Grøn økonomi i Italien. Campanias hovedstad har 4.477 virksomheder, der potentielt er interesserede i at drive forretning med vedvarende energi. Her er estimaterne fra den napolitanske:

  • 4.171 virksomheder i installationen af elektriske systemer i bygninger, der kunne være involveret i installationen af solcelleanlæg
  • 142 virksomheder, der kunne komme ind på marken med produktion af ren elektricitet
  • 98 virksomheder, der beskæftiger sig med opsving og forberedelse til genbrug fast by- og industriaffald e biomasse
  • 57 virksomheder inden for produktion af elektriske motorer, generatorer og transformere
  • 9 til fremstilling af turbiner og turbo-generatorer.

Bekræftelse af sektorens positive væksttrend åbner opmuntrende scenarier med hensyn til stigning i job. Et spørgsmål af betydelig betydning, især i det italienske syd.

Datakilde | ANEA, Unioncamere-Infocamere og Movimprese studie.


Video: Cirkulær økonomi (Juli 2021).