Møbel

Ariston vaskemaskine / tørretumbler


Det er ofte vanskeligt at indrette små rum som f.eks. Virksomheder Ariston tænk på løsninger designet til boliger "mikro". Når pladserne er begrænsede, er det svært at vælge møbler, men det er lige så svært at vælge Husholdningsapparater skræddersyet i stand til at tilfredsstille dine behov med hensyn til plads eller kapacitet: små hjem kan have store energi- eller vandbegrænsninger.

Det er vanskeligt at finde apparater, der kan give den rigtige energieffektivitet og den rigtige størrelse på samme tid. Dette er grunden til, at Elegance-linjen blev født, hvor Ariston vaskemaskine og tørretumbler kan prale med fremragende certificering Energy Star og små rum: 33,5H x 23,4W x 22,8 D.

Der vask-tør Elegance har 13 vaskemetoder og tre cyklusser til tørring af dit tøj. Det er vist med en kompakt enhed, hvor der ikke er behov for at føre masser af tøj fra "vaske" -rummet til "tørre" -rummet. Enheden har en intelligent enhed med en belastningskapacitet på 15 pund. Tørringsprocessen begynder, når vask er afsluttet.

En online søgning viser, at vaskemaskinen koster omkring 900 euro, men hvis du vil have flere oplysninger om priser og tilgængelighed, er det bedst at kontakte en Ariston-forhandler.


Video: Videoguide: Skift selv rem på kondenstørretumbleren. Sådan gør du! (December 2021).