Bio-bygning

Træhus, bygger godt og lever bedre


Der er identificeret syv fordele i bygge og bo i en træhus. Bygningens æstetiske aspekt er ikke begrænset af materialet, tværtimod takket være specifikke projekter miljømæssigt bæredygtigt design vil være i stand til at tilfredsstille selv de mest krævende. Tematikken bo i en træhusblev adresseret af Stratex-firmaet med divisionen Levende. Virksomheden ønskede at fremhæve kombinationen Design-funktionalitet og har identificeret syv fordele for mennesker og formiljø, alt tilskrives oprettelsen af træhuse.

SE FOTOERNE I STRATEX LEVENDE HUS

De syv fordele er opsummeret i en ad hoc-rapport, der viser, hvordan Byg godt kan hjælpe os med at Lever bedre med den rigtige kombination af funktionalitet, bæredygtighed og godt design. Det første sted kunne ikke manglemiljømæssig bæredygtighedefterfulgt af sundhed fra energibesparelse, fra sikkerhed og andre grunde, der kan være lukket i et enkelt udtryk: praktisk.

Der Stratex sigter mod at bygge træhuse der kan opfylde standarderne for miljømæssig bæredygtighed ved hjælp af miljøvenlige materialer med kontrolleret oprindelse og certificeret ydeevne. Med denne type træhuse vi kan også tale om udbredt trivsel. Sundhed findes i de åndbare egenskaber, i skabelsen af ​​et miljø beskyttet mod fugt og kondens og frem for alt i de anvendte materialer, der er i stand til at skabe en sundt miljø fra den høje gradient af levekomfort.

Der er også tale om energibesparelse fordi de anvendte moduler kan prale med fremragende akustisk ydeevne, endnu højere end regulatoriske standarder. For ikke at nævnetermisk isolering karakteristisk for træets lave varmeledningsevne. Det er blevet estimeret, at en energiforøgelse på ca. 80% formår at opretholde en varm temperatur om vinteren og kølig om sommeren.

Stratex-hjemmene er kendetegnet ved certificering af Energiklassificering af bygninger: Living-divisionen når let klasse A ved at forbruge mindre end 30 hwh / kvm og med tilføjelse af tekniske enheder er det muligt at nå et forbrug på mindre end 10 hwh / kvm. Vi taler om sikkerhed takket være dets modstandsdygtighed over for seismiske belastninger, og glem ikke, at træ er langt det sikreste materiale, det er let og elastisk, og i tilfælde af brand forhindrer det yderste lag, at ilden udvikler sig indeni.

SE FOTOERNE I STRATEX LEVENDE HUS

Det træhuse de viser sig at være i stand til at tilfredsstille alle behov og også meget praktiske: de er omhyggeligt færdigmonteret, og derfor kan du få et nyt hjem om få uger.Video: Sande Bjælkehus (December 2021).