Vejledninger

Ligesom skøjteløb


Hvor mange af jer har drømt om at tilbringe en smuk søndag eftermiddag med familie og venner, flytte og glide på et helt hvidt spor? Det stå på skøjter det er en sport, der passer til alle. I Italien er der mange indendørs faciliteter, hvor du kan skate på kunstig is. Hvorfor ikke kigge efter en og prøve din hånd på denne smukke disciplin? Der er ingen alder at begynde at lære! Et par tip og tricks er nok.

Ligesom skøjteløb. De passende skøjter
For dem, der beslutter at nærme sig denne disciplin, er det første, de skal lære, at vælge skøjter. Der er to typer sko at vælge efter dine behov: speedsko og ankelstøvler til kunstskøjteløb. Speed ​​sko holder ikke anklen og har et meget længere blad, der giver mulighed for mere energi i skubbet. Den eneste ulempe er, at det bliver svært at ændre retning eller bare vende om. Kunstskøjteløbestøvler har stive understøtninger til støtte for anklen og har et kortere blad for at lette bevægelse og bevægelse. De varierer i modeller og priser, afhængigt af materialerne, højden på hælen, kvaliteten og stivheden af ​​understøtningerne.

Ligesom skøjteløb. Nyttige tip
I ankelstøvler har bladet en savtagning på forsiden og begår ofte fejlen ved at bruge det til at tænke at du kan bremse. Det er stærkt modløs for begyndere! Tandet er til at hoppe. Husk at slibe bladet ofte, da det har tendens til at blive slidt, hvilket øger friktionen på isen. Denne handling skal altid udføres af eksperthænder. For dem, der går til skøjtebanen for første gang, anbefales det at bruge handsker: skøjternes knive er ægte, så de kan skære eller skade. I tilfælde af fald, skal du ikke bekymre dig, husk at lægge hænderne på brystet og bringe hovedet tilbage, så snart du falder, og stå op så hurtigt som muligt.

For de første oplevelser tilrådes det at få hjælp fra en ven, der forbliver ved siden af ​​ham under skøjteløb. Alternativt anbefales det at klamre sig fast på barrieren på sidelinjen og skifte med små trin for at blive fortrolig med isen og med skøjten. Når du er blevet fortrolig med det, vil du kunne deltage i gruppen.

Før du kommer på banen er det vigtigt at strække dig: de muskler, der bruges til skøjteløb, bruges normalt ikke meget i det daglige liv og er derfor ikke vant til at arbejde. Undervurder ikke ideen om at beskytte dig tilstrækkeligt med et par knæpuder, da fald er meget sandsynlige, og det er aldrig behageligt at skrælle dine knæ, mens du glider på isen!Video: Frederikshavn Skøjteforening (Juli 2021).