Møbel

A-stol: en stol fra A-serien


En stol det er alt sammen: praktisk, behageligt, elegant. EN stol fra Serie A, ligesom det bogstav, der tegner, hvis du ser på det i profil: en blanding af design og praktisk funktion til store rum og store antal, da det let kan stables og opbevares i et hjørne, hvilket forbliver et smukt objekt at se på. En stol er svaret fra det tyske selskabBrunner at indrette enhver form for område med et strejf af praktisk raffinement. Stort udvalg af tilbehør og materialer: En stol det er et moderne og grønt objekt.

På trods af den store tekniske En stol det har en så enkel stil, at det giver det rum, hvori det indsættes, en stor følelse af orden og balance. Stolens grundlæggende design er meget enkel og derfor strålende: set fra siden svarer det til store bogstaver A, en detalje, der også inspirerede designerne til at give produktet sit navn. En anden vigtig detalje ved designet er de slanke ben: stablet ser de ud som om de var et enkelt ben, en flydende form, der ser ud til at være et.

Til stolen En stol, ny post i de mange forslag fra Brunner, designerne har til opgave at møblere alle typer områder med elegance og dermed skabe ryddelige og ensartede rum, men samtidig rig på flere muligheder. En stol tilbyder mange mulige kombinationer for at imødekomme de æstetiske krav i arkitekturen gennem alle de specielle funktioner: valgfri armlæn, forbindelseselementer, høj fleksibilitet til ramme- og skalmaterialer og farver.

En stol det er et projekt, der elegant integrerer alle de tekniske detaljer og dermed skaber et stærkt image. Ifølge sin designer, Markus Jehs: En stol transmitterer ro, en ro, der alligevel forbliver konstant, selvom op til 100 indtastes i et mellemrum. Stolen distraherer ikke opmærksomheden fra arkitekturen på det sted, hvor den er indsat, men bliver et fremragende arkitektonisk værktøj, der forbedrer rummet og skaber merværdi ".

Ved basen fra det raffinerede En stol og dets elegante udseende har været et hårdt og komplekst udviklingsarbejde. Stolens integrerede design er markant: selv i versioner med armlæn bevarer projektet sin raffinerede elegance og sammenhæng. Der er også en god idé bag konceptet med rammen og skallen: Den støbte aluminiumsramme kan faktisk kombineres med skaller af forskellige materialer og i forskellige farver.

Plastversionen af En stol i stedet blev den udviklet i samarbejde med BASF. En af funktionerne, der gør denne stol til en vinder, er kombinationen af ​​forskellige typer materialer for at danne et enkelt stykke, der var konsistent i dets mangfoldighed. For at kombinere de forskellige kundeanmodninger og forskellige anvendelsesniveauer, er Jehs + Laub-undersøgelse fik styrken og fleksibiliteten til at interagere med hinanden såvel som hårdheden og glatheden i de forskellige typer anvendte materialer: blødt træ til skallen og robust plast til strukturen, alt sammen i en usædvanlig blanding, der skaber en siddende oplevelse af ekstrem komfort.Video: Mitosis: Splitting Up is Complicated - Crash Course Biology #12 (Juli 2021).