Solar

Spin Cell, fremtidens solceller


Effektivitet af solcelleanlæg, en væsentlig faktor, der styrker grundlaget for markedet og spredning af vedvarende energi. Branche specialister har i årevis været engageret i udviklingen af ​​nye løsninger tilren energi.

Det solceller måske er det ved et afgørende vendepunkt takket være et revolutionerende system, der fuldstændigt afviger fra det sædvanlige koncept Solpanel. Et pyramideformet panel, der ser ud til at være effektivt, indtil prognoserne forstyrres. På dette tidspunkt er spørgsmålet et must: kan en lille pyramide generere 20 gange mere energi end et normalt solpanel?


Det er tilsyneladende muligt takket væreSpin Cell, et nyt system solceller roterende og kegleformet. Det her Solpanel, lavet af V3 Solar, ligner en omvendt kegle, dækket af solceller over hele overfladen er keglen i stand til at rotere. Den er udstyret med specielle linser for at sikre koncentrationen af ​​solens stråler, plus den har avancerede elektroniksystemer til styring af det interne apparat.

Det panel indeni, skråtstillet med 56 grader, tænder den magneter gennem en minimal ledning af elektricitet, som den opsamler fra solen. Det helesolenergi resterende konverteres til elektricitet, og dette gør solsystemet mere effektivt med hensyn til energiomdannelse, da rotationen forhindrer overophedning af paneler.

Rotationsrotationen opretholder solceller frisk. Det skaber også en "Blink med dynamisk hastighed“, En slags stroboskopisk lys, der tjener til at hyper-excitere elektronerne, hvilket igen skaber mere elektrisk energi.

En helt ny løsning til at udnytte de dyrebare solstråler på alle tidspunkter af dagen, uanset solens hældning, med resultater, der ifølgeV3Solar kunne revolutionere hele branchen.

Prototyperne testes nu hos tredjepartsfirmaer, som ville være interesserede i at købe eller deltage i dette revolutionerende projekt i verden af solceller. Resultaterne taler om en effektivitet, der svarer til ca. 20 gange den for traditionelle fladskærme, en effektivitet, der endda kunne give rigelig plads til forbedringer. Solkegler vil være fremtiden for solceller?Video: fleksibel solceller standard størrelse eller solcelle efter mål? (Juli 2021).