Vejledninger

Sådan demonteres evigheden


L 'asbest, med tilnavnet "The Silent Killer", er allerede blevet forbudt i tyve år. Hvis du har brug for demontere eternit, er den første ting at gøre at kontakte bopælskommunen for at finde ud af, om der er nogen incitamenter lokaler til afhjælpning. På nationalt plan er der incitamenter knyttet til spredning af vedvarende kilder, den såkaldte "Bonus Eternit"; i dette tilfælde kan brugeren demonter evigheden og installer et solcelle-tag ved at modtage et økonomisk tilskud.


Sådan demonteres evigheden. Når du kan undvære det
Det er ikke altid nødvendigt demonter evighedenfaktisk, hvis dette er i god stand, kan behandlinger gennemføres ved at lade det være på stedet. Behandlingen består i at tilføje indkapslinger med specielle harpikser. At beslutte, omasbest kan indkapsles, er det ARPAC eller ASL af kompetence.

L 'asbest blev forbudt i Italien i 1992, inden det år var Italien blandt de største producenter af asbest. Problemet med Italien er, at der ikke er tilstrækkelige faciliteter til bortskaffelse, og af denne grund skal borgeren på regenereringstidspunktet også bære transportomkostningerne: 75% af den asbest, der demonteres i Italien, bortskaffes i udlandet. , i planter i Nordeuropa. For at bortskaffe en asbestbeholder med mellemstor vand er omkostningerne således 800 - 1000 euro. Et højt tal, men det skal huskes, at der i dag i Italien stadig er 2.000 dødsfald om året relateret tilasbest.

I Italien har CNR anslået en mængde på 32 tons asbest. I hjemmeneasbest den er til stede i form af et tagdæksel (rødlig asbest), men kan også findes inde i de gamle skorstene, i væggene i form af isolering, som en bestanddel af selve vandbeholderne eller rørene.

Sådan demonteres evigheden. Når det er nødvendigt
Til demonter evigheden du skal have tilladelse fra bopælskommunen. Hvis der er adskillige sikkerhedsforanstaltninger til adskillelse, der skal tages, mens det til bortskaffelse er nødvendigt at stole på en specialiseret virksomhed. På denne adresse kan du finde nogle nyttige tip til demonter evigheden. Under arbejdet, og når du er i kontakt medevighed, er det altid nødvendigt at bruge en dragt, maske og handsker, som efter eksponering skal kastes i det affald, der indeholder asbest.

Sådan demonteres evigheden. Ting ikke at gøre

  • Vi må ikke overladeevighed til ikke-certificerede virksomheder
  • Det er absolut forbudt at sprede asbest i miljøet


Video: How to lay sheet vinyl flooring (December 2021).