Expo 2020

Ved bordet i Napoli med Expo 2015


Napoli nærmer sig Milan Expo 2015 med en begivenhed, der skal nydes! Temaet for Expo 2015 er "Fodrer planeten ", så i morgen vil vi tale om Middelhavs diæt, produktets sporbarhed og kvalitet af vores mad. En stor Planetarisk bord hvor du kan smage mad fra Napoli og verden med godt internationalt køkken. Ved "Planetarisk bord”Der vil være ni forskellige retter, udover selvfølgelig menuen med klassiske middelhavsretter.


En mulighed for at smage smag fra Elfenbenskysten, Pakistan, Senegal, Marokko, Ukraine og Kina. En lignende begivenhed er allerede blevet afholdt i Bologna, og andre vil finde sted i byerne i Italien; efter morgendagens begivenhed, den Planetarisk bord vil igen vende tilbage til Napoli for at promovere Expo 2015. Det er ikke kun et øjeblik af smagning men også refleksion for at skabe et genopretningskredsløb for kvaliteten af ​​vores mad og evaluere evnen til at eksportere vores mad typiske produkter i verden.

Begivenheden vil blive mødt med entusiasme af alle napolitanere, så rådgiveren for udvikling af Napoli kommune, Marco Esposito kommenterer "Et stort planetbord, hvor du kan smage (gratis) mad fra verden og Napoli " - fortsætter Esposito og taler om integrationen af ​​Napoli og hele Italien a Expo 2015"Det, der betyder noget, er at skabe et italiensk system, hvor vi symbolsk alle sammen kan være sammen i Milano i 2015: det er ikke tilfældigt, at messen har en stor decumanus, som tilfældigvis er så længe som Spaccanapoli, hvor alle regioner og provinser i Italien med deres smag ".

Udnævnelsen er fastsat til lørdag den 17. november i Napoli ved strandpromenaden og ved Rotonda Diaz, der starter kl. 12, medExpo-tur. På Rotonda Diaz venter os strukturen designet af arkitekten Michele De Lucchi, inden for hvilken informationsmateriale og det lækre "Planetarisk bord”Hvilket åbner road show-programmet. I et mad- og vinscenario som dette kunne man ikke gå glip af Campi Flegrei og den italienske Sommelier Association. Napoli er en milepæl forExpo Tour, tro bare, at byen har omkring 50 tusind udenlandske tilstedeværelser.Video: Alpha Medical Products. India Med Expo 2020 Hyderabad (December 2021).