Cykel

Trecykler


Hvorfor en træcykel? For nogle lyder det måske underligt, men det er det træ det originale materiale til realisering af cykel. I dag træ er blevet fortrængt af materialer som stål, aluminium og kulstof, og så vender vi tilbage til det oprindelige spørgsmål: med alle tilgængelige materialer, hvorfor en træcykel? For køreoplevelsen! Det ligner en træramme kan garantere den samme robusthed i stål og absorbere alle slag fra hjulet / vejbanen, ligesom kulfiber, hvilket giver en lineær og stille køreoplevelse.

Trecykel, SplinterBike
Eksisterer cykel lavet 100% med træuden skruer, bolte eller metalskeletter. Dette er tilfældet med SplinterBikeQuantum, præsenteret i sommeren 2012. Til opførelsen er den cykel 100% træ det tog 1.600 timers design, prototyping, konstruktion og test. Der cykel består af 88 trækomponenter. Specificiteten af SplinterBike ligger i, at de ikke bruger metalfuger, men kun træ og lim.

SE FOTOER AF TRÆCYKLER

Trecykel, Mesterværker
Det handler om træcykler af design "klassisk". De er håndlavede for at garantere et fremragende hastighedsforhold. Det cykel Masteworks kan stole på det mest omhyggelige og præcise håndværk. De tilbydes i en lang række træarter: valnød, ahorn, kirsebær ... Hver komponent er håndskåret med den mest nøjagtige pleje.

Når du vil køb en træcykel du skal være klar til at forfalde en lille formue, især når du stoler på håndværk. Vi taler altid om "unikke stykker". De udførende og økonomiske modeller koster omkring 1.500 dollars, men overstiger også 5.000 euro. Tænk bare på ask træ cykel Axalko, der kun vejer 6,5 kg, er håndlavet i henhold til kundens design og koster 4.200 euro. Billigere løsninger kommer fra bambuscykler. I denne retning er en fremragende model Bambooclyclekoster omkring 600 euro, vejer mindre end 8 kg og garanterer fremragende ydeevne.

SE FOTOER AF TRÆCYKLERVideo: 11x Politi København. marked and unmarked Police Copenhagen (Juli 2021).