Søgninger

Parketvedligeholdelse


Der er ingen generel regel for at gøre dette korrektparketvedligeholdelse. Hver operation, startende fra almindelig rengøring til polering og fjernelse af ridser fra parketten, skal udføres i henhold til typen afparketvi har derhjemme.
I dag vil vi tale omparketvedligeholdelsegiver dig specifik rådgivning baseret på type parket skal rengøres eller renoveres.

I artiklenSådan vælges parket vi har set, at markedet stort set tilbyder os et stort antal typer parket, der adskiller sig i priser og egenskaber. Vi har således i faldende økonomisk orden:

  • Parket solidt træ
  • Parketmed støtte
  • Parketlaminat (parketeffekt)
  • Falskeparket(falskpvc parket)

Derparketvedligeholdelseskal markeres af typen, men endnu mere af finishen, faktisk har vi detparketblank, mat eller rå. I denne artikel vil vi kun give dig tip omvedligeholdelse afsandparket, det er den understøttede eller i massivt træ.
Detlamineret parketi virkeligheden er det et gulv, der tilbyder en "træeffekt", fordi den har en dekorativ film i træets essens. Træets korn er blevet trykt på overfladefilmen, hvorfor det i modsætning tilparkettraditionelt er det lettere at rengøre og vedligeholde.

Parketvedligeholdelse

Vedligeholdelse af den understøttede parket
Lad os med det samme sige, at hvis du har enunderstøttet parketog du vil give det nyt liv blandt interventionerne fravedligeholdelse ekstraordinært kan du anmode omslibning.

Vedligeholdelse af den malede parket
Detparketlakering er den mest almindelige, fordi lakken gør det muligt at forstærke træets overfladelag og forbedre dets korn. Hvis du har enparketmalet er du heldig, denne slagsparketdet kræver ikke årlig vedligeholdelse.

Dens ekstraordinære vedligeholdelse at vende tilbage tilparketudseendet, det havde på købstidspunktet, består af ommaling.
Du kan kontakte en parquettist eller prøve din hånd på en gør-det-selv-maling af parket ved at vælge speciel maling anbefaler vi ikke at gøre det selv, fordi det er ret svært!

Vedligeholdelse af olieret parket
Hvisparketlakeret er meget skinnende, denparketolieret viser sig meget mereuigennemsigtig. Et lag olie føres på den ru overflade af parketten, som nærer træet og giver det en særlig meget naturlig mat effekt.
De, der har en mat parket, kan tage sig af alle slagsvedligeholdelsehandler i den første person.
Uigennemsigtig parket kan let fornyes med specifikke olier til parket, tværtimod forbedres den olierede parket med årene, fordi flere lag olier overlapper hinanden, hvilket gør gulvet lysere og mere modstandsdygtigt.Video: Vedligeholdelse laminatgulv: fjernelse af pletter (September 2021).